ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Οι δικαιολογίες του "εφευρέτη" και η φυγή του

Οι δικαιολογίες του "εφευρέτη" και η φυγή του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως πως δεν βρήκε κανέναν στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος και αποχώρησε! Αυτό είναι ψέμματα, καθώς εκεί ήταν δύο μέλη, αλλά και η προϊσταμένη γραμματείας.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το "παρών" το μεσημέρι (14:00) της Παρασκευής (17/5) στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, ώστε να απολογηθεί. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε όντως εκεί, αλλά μετά από λίγο σηκώθηκε και έφυγε (!) λέγοντας ως δικαιολογία πως στα γραφεία δεν βρήκε κανέναν!
Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια και πρόκειται για ένα τεράστιο ψέμα! Διότι στα γραφεία της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος (τα οποία βρίσκονται στην Κηφισιά) ήταν δύο μέλη, αλλά και η προϊστάμενη γραμματείας, Φωτεινή Καραμανλάκη!

Η αλήθεια είναι πως λόγω κυκλοφοριακού προβλήματος καθυστέρησε να φτάσει εκεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος, Γιώργος Λενός, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά, με τον κ. Λενό, μάλιστα, να έχει ενημερώσει πως θα αργήσει λόγω υπερβολικής κίνησης που συνάντησε στον δρόμο. Ο "εφευρέτης της αλητείας", όμως (όπως με περηφάνια έχει ο ίδιος χαρακτηρίσει τον εαυτό του), Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πιάστηκε από την ευκαιρία και σηκώθηκε και έφυγε με το "έτσι θέλω".

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος, Γιώργος Λενός, στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά με τον νομικό εκπρόσωπο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον ενημέρωσε τι είχε συμβεί. Του σχολίασε πως ήταν δικό του λάθος πως άργησε (για περίπου 20 λεπτά), ζήτηση συγνώμη, αλλά του επεσήμανε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορούσε να τον περιμένει, καθώς συμπτωματικά την ώρα που έφτανε στα γραφεία, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων μόλις έφευγε! Παράλληλα, του τόνισε πως καλό θα είναι να τον ενημερώσει σύντομα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την ημερομηνία που τον βολεύει, ώστε (επιτέλους) να απολογηθεί.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως υπήρχαν άνθρωποι στα γραφεία της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος και είναι ψέμα το ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί, όπως ισχυρίστηκε ψευδώς ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού". Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταγγείλει τον "εφευρέτη της αλητείας", Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για δυσφήμηση του αθλήματος, τόσο για την απρεπή συμπεριφορά που παρουσίασε, όσο και για τα απαράδεκτα και προσβλητικά σχόλια που έκανε. Συγκεκριμένα:

α) γιατί απευθυνόμενος στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ είπε "Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε".

β) για την δήλωσή του κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς" (εννοώντας τον Ολυμπιακό).

γ) για τις δηλώσεις του μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες "Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Οποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει από το ΟΑΚΑ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου