ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Δεληγιάννης: "Ισορροπία στο παιχνίδι μας"

Δεληγιάννης: "Ισορροπία στο παιχνίδι μας"

Ο Νίκος Δεληγιάννης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει ισορροπία στο παιχνίδι και να παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάζη.
Στην Λαμία θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας το διήμερο 17-18/5 και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης τον Νηρέα Λαμίας (17/5, 19:00).
"Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και για να το πετύχουμε η συνταγή είναι γνωστή. Ισορροπία στο παιχνίδι μας μεταξύ της αμυντικής και της επιθετικής λειτουργίας, και φυσικά αυτοσυγκέντρωση πάνω στο αγωνιστικό πλάνο που θα καθορίσει ο προπονητής μας.

Εάν έχουμε την απόδοση που είχαμε στα τρία από τα τέσσερα εφετινά παιχνίδια μας απέναντι στην Βουλιαγμένη θεωρώ ότι, ξεπερνώντας καταρχήν το εμπόδιο του Νηρέα Λαμίας, θα είμαστε κοντά στο να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αντιθέτως εάν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που δείξαμε στον πρώτο τελικό των πλέι οφ θα γυρίσουμε από τη Λαμία με άδεια χέρια", δήλωσε ο Νίκος Δεληγιάννης στο "olympiacos.org".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν όσα τόνισε και ο Δημήτρης Μάζης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

"Προσδοκάμε να επιστρέψουμε από τη Λαμία έχοντας κατακτήσει αυτό που χάσαμε πέρσι στο Αργοστόλι. Χωρίς να υποτιμώ τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό, τον Νηρέα Λαμίας, θεωρώ ότι θα προκριθούμε στον τελικό και αυτός θα είναι ο σημαντικότερος, έως τώρα, αγώνας της σεζόν.

Ταυτόχρονα θα είναι και ο δυσκολότερος καθώς  οι αντίπαλοί μας θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Ως ομάδα έχουμε μάθει να προετοιμαζόμαστε και να προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια δουλεύοντας πάνω στα δικά μας αγωνιστικά στοιχεία, που όταν τα "αποτυπώνουμε" στην πισίνα κάνουμε το έργο μας ευκολότερο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου