ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Καταντησε αηδια το...δυο μετρα και δυο σταθμα...θα αλλαξει κατι καμμια φορα?

Καταντησε αηδια το...δυο μετρα και δυο σταθμα...θα αλλαξει κατι καμμια φορα?

18/05/2013

Ειλικρινα..δεν ξερω τι να πω, ωρες-ωρες μου φαινεται πως κοιμουνται και κωφευουν τα θεσμικα οργανα αυτου του τοπου η εχουν επιλεκτικη εαισθησια...και δεν εχουν καμμια διαθεση να αλλαξουν κατι στον αθλητισμο πραγματικα.Βλεπουμε φαινομενα οπως το οτι να καλουν τον Τομιτς για απολογια επειδη τραγουδουσε τωρα τα βαζελια ειναι ταβλα...που δεν ειναι υβριστικο συνθημα...ταβλα λεει τι ειναι..οχι Γαμιεται ο πουστης ο Ολυμπιακος οπως φωναζουν οι παραγοντες του βαζελα και σχετικα προσφατα ο ...Αδραχμιδης απο το ...αεκακι.Τι ειπε δλδ ο Τομιτς οτι ειναι ευχαριστημενος που ο βαζελας ειναι ταβλα...και τι εγινε δηλαδη?

Μηπως να θυμηθουμε τι εχει ειπωθει , γραφτει η δημοσιευτει απο τους παραγοντες του μπασκετικου βαζελα?

Ιδου λοιπον ...μια φωτο 1000 λεξεις...

Ο μπαμπας Γιαννακοπουλος σε πληρη εκσταση...

 

Δηλαδη αν δεν ειναι υβριστικο συνθημα αυτο και δεν προκαλει την βια  τοτε ποιο ειναι? το ...βαζελια ειναι ταβλα , πωπω καυλα? πλακα κανουμε?

Απο τον πατερα στον γυιο παει το πραγμα...

Να θυμηθουμε και το πιο προσφατο παραδειγμα του κανακαρη Γιαννακοπουλου?η αλλιως ..εφευρετη της αλητειας?

Ντου στο καμαρακι των διαιτητων και φωναζει

ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΦΕΥΡΕΙ ΕΓΩ...ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ..

Αν δεν ειναι εκφοβισμος διαιτητων αυτο , τοτε τι ειναι?Και το ακρον αωτον του παραλογισμου? πηγε λεει για απολογια στη Επιτροπη Φιλαθλου Πνευματος και δεν βρηκε λεει κανεναν και εφυγε το παιδι...για να δουμε αν λεει αληθεια..θα τον ξανακαλεσουν? και αν τον ξανακαλεσουν, θα τιμωρηθρει παραδειγματικα οπως πρεπει?

Και τελος? Θελετε να τιμωρησετε τον Τομιτς? αν και δεν θαπρεπε γιατι δεν βριζει κανεναν...τιμωρηστε τον αλλα τιμωρηστε τους ολους αναλογα με τις πραξεις τους οχι με δυο μετρα και δυο σταθμα...αλλα τι ζηταω ε?

 Μηπως ομως  θαπρεπε να αλλαξουν σταση η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στους ακατανομαστους?Να σταματησουν τα χατηρια για το υποτιθεμενο καλο του αθληματος και να πιασουν για τα καλα δουλεια οι νομικοι συμβουλοι και να βουλωνουν τα στοατα των παραγοντων του βαζελα και οχι μονο καθε φορα που θα λενε οσα λενε?


 Ιδου τι συνεβη με την καταγγελια του...βαζελα

Καταγγελία Παναθηναϊκού για Τόμιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε στον ΕΣΑΚΕ την Παρασκευή τον Μίλαν Τόμιτς για παραβίαση άρθρου που αφορά στην κόσμια συμπεριφορά θεσμικών παραγόντων των ομάδων.

Καταγγελία Παναθηναϊκού για Τόμιτς17/05/2013, 19:09
Σε καταγγελία του Μίλαν Τόμιτς στον ΕΣΑΚΕ προσχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός της Παρασκευή, χωρίς ωστόσο δοθεί στη δημοσιότητα το περιεχόμενό της.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο αθλητικός διευθυντής και βοηθός προπονητή των «ερυθρολεύκων» παραβίασε άρθρο που αφορά στην κόσμια συμπεριφορά παραγόντων των ομάδων, όταν τραγούδησε σύνθημα κατά των «πράσινων» στα επινίκια των Πειραιωτών για την κατάκτηση της Euroleague την περασμένη Δευτέρα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου