ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τάτος: «Τώρα θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Τάτος: «Τώρα θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

17/05/2013
 Αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν δηλώνει ο Ανδρέας Τάτος.

Τάτος: «Τώρα θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»
Περισσότερο δυνατός μετά τη θητεία του στον Άρη ο Ανδρέας Τάτος επιστρέφει στον Ολυμπιακό αποφασισμένος να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό αναφέρει σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis και στην οποία όμως παραδέχεται ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Αναλυτικά…

-για τη θητεία του στον Άρη:
«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και αυτό το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Είχαμε πολύ άγχος και θέλαμε να σώσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Φτάσαμε σε σημείο κάποιοι ποδοσφαιριστές να πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, όμως στο τέλος είχαμε πάθος και θέληση και καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

-εάν βοήθησαν προπονητής και κόσμος στην παραμονή:
«Σίγουρα βοήθησαν πάρα πολύ, ο κόσμος ήταν κοντά μας και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ο προπονητής μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά και εμείς οι ποδοσφαιριστές δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

-για το μέλλον του:
«Το μόνο που ξέρω είναι ότι για τα επόμενα δύο χρονιά είμαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, από εκεί και πέρα όμως ακόμα δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρα, φιλοδοξίες και θέλει να αποδείξει τις δυνατότητές του. Εμένα με έκανε καλό που έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί απέκτησα δύναμη, έγινα εγωιστής και τώρα θέλω να βοηθήσω».

-για την νίκη του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ:
«Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω γιατί δεν είχε καλή απόδοση κατά τη διάρκεια της χρονιά. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά».

-εάν ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ:
«Πιστεύω πως το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η έδρα. Από εκεί και πέρα όποια ομάδα παίξει καλό ποδόσφαιρο θα πάρει και την πρώτη θέση».

- για το πως βλέπει τη νέα χρονιά στον Άρη:
«Ο Άρης έχει πολλά προβλήματα που δεν λύνονται εύκολα. Πιστεύω ότι προτεραιότητα για τον σύλλογο είναι να λυθούν τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν ένα- ένα, για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει και πάλι ψηλά».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου