ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πρίντεζης: "Δεν μπορώ να με φανταστώ με αυτό το πράγμα"(pics+video)


Πρίντεζης: "Δεν μπορώ να με φανταστώ με αυτό το πράγμα"(pics+video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης χαρακτήρισε πρότυπο το μοντέλο του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, απαντώντας με μοναδικό τρόπο!
 
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, έχοντας χαλαρή διάθεση όπως απαιτούσε η περίσταση, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Βράδυ" του ΑΝΤ1 και τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Ο φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τον Ολυμπιακό, την καλή παρέα που έχουν στον Πειραιά, τον Τζος Πάουελ, αλλά και για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως "...δεν μπορώ να με φανταστώ ότι θα φόραγα αυτό το πράγμα".

Και επειδή στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πολύ για να παρεξηγηθεί κανείς, ο ίδιος ο Πρίντεζης φρόντισε να διευκρινίσει τα εξής από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 "Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη δήλωσή μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως "πράγμα" θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου με αποτελεσμα ν' ακουστεί διαφορετικά απ' αυτό που πιστεύω και που ήθελα να βγει!!! Καταλαβαίνω ότι δεν ακούστηκε ωραία και θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβάθμιζα καμία ομάδα και ιδιαίτερα ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους!".
Πρίντεζης: «Δεν ήθελα να προσβάλω τον Παναθηναϊκό»
Σε ό,τι αφορά την εκπομπή "Βράδυ", ο Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε τις ικανότητές του στο τραγούδι, παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας Παντελή Παντελίδη, μίλησε για την σχέση του με την Βιβή Τσιάμη, το φουσκωτό που πήρε στην Σύρο, την περσινή προσπάθειά του να γίνει καλύτερος παίκτης με 2,5 μήνες προπονήσεων στο νησί του, την ευτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκας και το... μπουγέλο που έριξε μαζί με τους συμπαίκτες του σε Σπανούλη και Μπαρτζώκα στην συνέντευξη Τύπου του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για:

Την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: "Δεν σκεφτόμασταν το τελικό αποτέλεσμα, ούτε πώς θα γυρίσουμε πίσω. Πήγαμε χαλαρά, χωρίς να το παρεξηγήσετε αυτό το πράγμα, σαν παρέα. Η Ρεάλ είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να σε φοβίσει, όταν ξεφύγει με 17 πόντους, γιατί έχει βρει ρυθμό. Όμως όταν μειώσαμε στους 10 πόντους έγινε πιο εύκολο το πράγμα. Σαν να γυρνάμε ένα τσιπ στα δύσκολα ματς και κερδίζουμε".

Το μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου: "Καθόμασταν με τα κινητά στα αποδυτήρια και λέμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι. Ευρωπαϊκό πήρες, όχι πρωτάθλημα πολυκατοικίας".

Το μοντέλο του Ολυμπιακού: "Είναι πρότυπο ο Ολυμπιακός, βαδίζει με τα πρότυπα της εποχής και αρέσει στον κόσμο".

Τους διαφορετικούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού: "Το καλό της ομάδας είναι ότι έχουμε παίκτες που βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα. Στο Final-4 έκαναν εξαιρετικά παιχνίδια ο Άντιτς, ο Περπέρογλου και ο Σλούκας, που μπορεί να μην είχαν παίξει καλά σε κάποιο προηγούμενο ματς και είχαν ακούσει… καντήλια".

Την κριτική που δέχτηκε η ομάδα: "Γνώστες και ειδικοί υπάρχουν πολλοί στη χώρα μας που ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Όταν είσαι έξω από το χορό όλα εύκολα φαίνονται. Μέσα είναι το μανίκι".

Το νικητήριο καλάθι στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας: "Τέτοιες στιγμές σαν την περσινή σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου. Υπήρχε προπονητής στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια που δεν με άφηνε να κάνω αυτό το σουτ. Τα τελευταία χρόνια το κάνω πάλι".

Το στόχο του πρωταθλήματος: "Πέρσι ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Φέτος έχουμε 15 μέρες μέχρι τους τελικούς. Οι εγχώριοι τίτλοι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πάντα μετρούν στο γόητρο και για τους φιλάθλους. Η μισή Ελλάδα και κάτι παραπάνω είναι οπαδοί των δύο ομάδων".

Τον Κάιλ Χάινς: "Ο Χάινς είναι ο καλύτερος Αμερικανός με τον οποίο έχω ξαναπαίξει ποτέ και σαν χαρακτήρας και σαν παίκτης. Ο κόσμος τον αγαπά πολύ γιατί δίνει την ψυχή του. Είναι και το ύψος του που τα βάζει πάντα με θηρία και παρότι πιο κοντός υπερτερεί".

Το αν θα άλλαζε τον Χάινς με τον Κρστιτς: "Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και ο Κρστιτς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα άλλαζα κανέναν από την ομάδα με κανέναν άλλον παίκτη".

Τον Τζος Πάουελ: "Το παιδί αυτό θα ζήσει 110 χρόνια. Αν υπήρχε σε στοίχημα, θα το έπαιζα. Είναι πολύ ήπιων τόνων".

Τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στη Μάλαγα και γιατί δεν "έπιασε" εκεί: "Όταν ξυπνάς και ακούς τον ήχο της σειρήνας στο ασθενοφόρο φυσικά και φοβάσαι. Παρότι είναι οργανωμένη ομάδα, με κόσμο και μάρκετινγκ η Μάλαγα, τους έλειπε κάτι. Αυτή η σπίθα. Ο Ρενέσες ήταν μυστήριος τύπος. Όχι μόνο με μένα".

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια: "Κάθε καλοκαίρι δουλεύω σκληρά. Είχα μια ευκαιρία μπροστά μου, με την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό. Απλά εκείνο το καλοκαίρι δεν είχα υποχρεώσεις με την Εθνική και δούλεψα ακόμη περισσότερο. Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήθελα να βελτιωθώ και τα κατάφερα".

Την ανανέωση του συμβολαίου του πέρσι: "Φτιάχτηκε κάτι πολύ ωραίο πέρσι. Με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού, έχουμε φτιάξει μια παρέα. Υπήρχαν προτάσεις με περισσότερα λεφτά. Όμως ήταν μια ευχάριστα δύσκολη απόφαση. Όταν είσαι στην Ελλάδα και ειδικά με την κατάκτηση φέτος, το σκέφτεσαι αλλιώς. Παίζει ρόλο πώς σε προσεγγίζει κάθε ομάδα. Από τον Ολυμπιακό με προσέγγισαν καταπληκτικά".

Το αν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό: "Δεν πιστεύω πως θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Αυτό το πράγμα παρεξηγείται λίγο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό μπορεί να πήγαινα. Αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ ότι θα φόραγα αυτό το πράγμα (σ.σ. τη φανέλα του Παναθηναϊκού). Δεν είναι ότι είμαι Ολυμπιακός, μόνο. Δεν μπορείς μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα να βγάλεις τα κόκκινα και να βάλεις τα πράσινα. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν λέω ότι το δικό μου σκεπτικό είναι σωστό, ίσως να είναι αντιεπαγγελματικό και ίσως να μου έχει κοστίσει. Εμένα μου αρέσει, που και οι Παναθηναϊκοί που συναντάω λένε ότι με προτιμούν σαν αντίπαλο".

Τον Ρούντι Φερνάντεθ και τους προκλητικούς αντιπάλους: "Μες στον αγώνα είναι λίγο προκλητικός. Πολλοί παίκτες είναι έτσι. Δεν τον ξέρω προσωπικά. Μπορεί να παρεξηγηθείς γιατί με 200 σφυγμούς μπορείς να ξεφύγεις. Με είχε πειράξει αυτό που είχε κάνει ο Βαρεζάο στον Ζήση. Δεν πας και τον χτυπάς τον άλλο. Πήγε να τον σκοτώσει".

Τον Νίκο Γκάλη: "Τον πρόλαβα στα τελειώματά του. Όλοι από τη γενιά μας του οφείλουμε κάτι. Είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να το λέμε συνέχεια γιατί ξεχνιέται. Για την εποχή του, αλλά ακόμη και τώρα, αυτά που έκανε ήταν εξωπραγματικά. Κι αυτός δούλευε ασταμάτητα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν γεννηθεί για κάποιο σκοπό κι έχει ένα ταλέντο. Το θέμα είναι να δουλέψεις πάνω σε αυτό και να το αξιοποιήσεις".

Τη σχέση του με τη Βιβή Τσιάμη: "Δεν μένω στη μαμά μου. Η μαμά μένει στο δεύτερο όροφο κι εγώ στον τρίτο. Μόνος μου (γέλια). Με τη Βιβή μαζί. Είναι κοντά τα σπίτια μας, είμαστε τυχεροί. Απέχει από μπάσκετ και δεν χρειάζεται να ξέρει πολλά. Τα βλέπει από άλλη οπτική γωνία. Καλύτερα έτσι, το προτιμώ. Περιμένω να αποκαταστήσω τα παιδιά που είναι πιο μικρά σε ηλικία, τον Παπανικολάου, τον Μάντζαρη, τον Κατσίβελη. Πέντε χρόνια μικρότεροι είναι".

Το αν τον ζηλεύει η σύντροφός του: "Όχι, δεν ζηλεύει καθόλου, ούτε τη ζηλεύω εγώ. Είμαστε πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα".

Πρίντεζης για γάμο και συγκατοίκηση


Δειτε ολοκληρη την εκπομπη Βραδυ 
 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου