ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τι απαντά ο Χάινς στο αν θα μείνει ή θα φύγει! (video)

Τι απαντά ο Χάινς στο αν θα μείνει ή θα φύγει! (video)

14/05/2013

Τι απαντά ο Χάινς στο αν θα μείνει ή θα φύγει! (video)

Στο ΝΒΑ οι μεγάλοι αστέρες των ομάδων έχουν και τον άτυπο ρόλο διοικητικών στελεχών στις ομάδες τους. Ο Κόμπε Μπράιαντ στους Λέικερς, ο Κρις Πολ στους Κλίπερς, ο Καρμέλο Άντονι στους Νικς και πολλοί ακόμα καταθέτουν τη γνώμη τους, πριν κάνει η ομάδα τους κάποια κίνηση. Έτσι, λοιπόν, στην πτήση της επιστροφής από το Λονδίνο, ζητήσαμε από τον Κάιλ Χάινς να παίξει αυτό τον ρόλο. Η πρόταση του προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους ήταν απλή.
«Κρατείστε τους όλους», ανέφερε στο olympiacos24.gr, ο «γίγαντας τσέπης» και συνέχισε. «Ας επιστρέψουμε όλοι για να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και πάλι το τρόπαιο. Γιατί όχι; Όλοι λένε ότι αν κάτι δεν σπάσει, γιατί να το διορθώσεις. Για μας είναι κλειδί να κρατήσουμε ίδια την ομάδα, να μην χαλάσουμε τη χημεία και να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλούς καλούς νέους παίκτες, κι αν δεν αλλάξει κάτι μπορούμε να κερδίσουμε πολλούς ακόμα τίτλους τα επόμενα τέσσερα πέντε χρόνια».
Βεβαίως ως το καλοκαίρι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος κι είναι δεδομένο πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον τι πρέπει να πράξουν. Άλλωστε αν δεν βάζαμε εμείς το «φυτίλι», ο Κάιλ δεν είχε πρόθεση να παίξει τον συμβουλάτορα. Για μια ακόμη φορά, πάντως, τόνισε πως… «όλοι ξέρουν πως εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα. Ο τίτλος αυτός με γεμίζει χαρά και σίγουρα μου δίνει ακόμα έναν λόγο να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά, όμως, θα τα δούμε το καλοκαίρι. Τώρα η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του στο βίντεο που ακολουθεί:

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου