ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Το παρτυ στην πτηση και η υποδοχη των Πρωταθλητων Ευρωπης σε αεροδρομιο και ΣΕΦ (pics+videos)

 Το παρτυ στην πτηση και η υποδοχη των Πρωταθλητων Ευρωπης σε αεροδρομιο και ΣΕΦ (pics+videos)

14/05/2013

 To παρτυ στο αεροπλανο
Πανηγυρισμούς, πειράγματα, φωτογραφίες με την κούπα, την οποία φυσικά κανείς δεν ήθελε να αποχωριστεί περιλάμβανε η πτήση της επιστροφής για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. 

Δείτε φωτογραφίες από την πτήση της επιστροφής από το Λονδίνο στην Αθήνα


   






Δειτε το βιντεο απο το αεροπλανο

Η υποδοχη των Πρωταθλητων Ευρωπης

Μία τέτοια υποδοχή άξιζε στους Πρωταθλητές Ευρώπης ,τουλάχιστον 2.000 οπαδοί καλωσόρισαν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Αυτό ήταν σωστό!
Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» συγκεντρωμένοι από όλες τις γωνιές της Αττικής περίμεναν καρτερικά για περισσότερες από δύο ώρες στην πύλη των εμπορευμάτων στον Εθνικό Αερολιμένα την αποστολή.

Η προσγείωση ήταν προγραμματισμένη στις 18:55. Περίπου στις 19:15 η πύλη άνοιξε και το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του.

Αυτή ήταν! Οι οπαδοί του Θρυλου  αρχίσαν τις εκδηλώσεις λατρείας προς τους παίκτες της ομάδας.

Συνθήματα για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ ακούγονταν συνεχώς από τους φίλους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

Καποιοι οπαδοί κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην οροφή του πούλμαν και παρέμειναν εκεί μέχρι και την πρώτη… έξοδο από τους παίκτες.

Ο Άντιτς και ο Παπανικολάου ήταν οι πρώτοι που ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν έχοντας στα χέρια τους το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Οι πανηγυρισμοί έγιναν εντονότεροι με τους οπαδούς της ομάδας να καλούν και άλλους παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Άντιτς και Παπανικολάου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τη συνέχεια σηκώνοντάς το τρόπαιο και τους οπαδούς να απαντούν με το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Πάουελ, Λο (φορώντας γυαλιά ηλίου), Χάινς ακολούθησαν με τον επίλογο να… γράφει ο Βασίλης Σπανούλης.

Στις 19:45 το πούλμαν, το οποίο είχε κάνει πολλές στάσεις λόγω του πλήθους που βρέθηκε στο αεροδρόμιο, είχε αρχίσει την πορεία του προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δειτε τα βιντεο









 











 



















Η αποθεωση στο ΣΕΦ 

 Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κορυφώθηκαν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

Πανικός και στο ΣΕΦ
Η πομπή η οποία ξεκίνησε από τη πύλη των εμπορευμάτων στο αεροδρόμιο κατέληξε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί οι οπαδοί των ερυθρολεύκων που περίμεναν τα μέλη της αποστολής ήταν πολλοί περισσότεροι από τους περίπου 2.000 που είχαν δώσει το «παρών».

Όσοι, λοιπόν, δεν κατάφεραν να βρεθούν στο αεροδρόμιο έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο της ομάδας.

Εκεί όσοι φίλοι της ομάδας είχαν ακολουθήσει το πούλμαν από το αεροδρόμιο προστέθηκαν σε αυτούς που περίμεναν καρτερικά στο ΣΕΦ.

Όλοι μαζί, τουλάχιστον 3.500 φίλοι της ομάδας, αποθέωσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού για την μεγάλη χθεσινή επιτυχία.


Οι εικόνες αντίστοιχες με αυτές που είχαν προηγηθεί αλλά περισσότερο έντονες!



Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ανέβει στην οροφή του πούλμαν, με πρώτο και… καλύτερο τον ατρόμητο Άντιτς, ο οποίος είχε προλάβει να σκαρφαλώσει πολλά μέτρα πριν την τελική στάση.




 



 
 

 



  Ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε: "Το χαρήκαμε, το ευχαριστηθήκαμε, όπως δεν καταφέραμε να κάνουμε στο Λονδίνο, αφού ήταν αργά, ήμασταν κουρασμένοι και δεν υπήρχε χρόνος να διασκεδάσουμε. Κάθε φορά, που κατακτάς το τρόπαιο, έχει τις ιδιατερότητές της. Και πέρυσι ήταν γλυκό, φέτος είναι ακόμη πιο ωραία. Μακάρι η ομάδα να συνεχίσει μαζί και να φέρουμε κι άλλες χαρές. Πέρυσι ήταν ακόμη πιο δύσκολα για το Πρωτάθλημα της Α1, αφού τελειώσαμε Κυριακή την Ευρωλίγκα και την Τρίτη παίζαμε το πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τώρα έχουμε μπροστά μας κι άλλα παιχνίδια, πιο βατά. Έχουμε αδειάσει, υπάρχει ο χρόνος να προετοιμαστούμε για τους δύσκολους αγώνες".




    Ο Στράτος Περπέρογλου σημείωσε: "Είναι κάτι ασύλληπτο! Καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια κι ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Αυτή ομάδα έχει μπει στις καρδιές του κόσμου, μας έδειξαν ότι είναι δίπλα μας και τους περιμένουμε και στη συνέχεια".


 







 
 
 


  Δειτε το βιντεο απο το ΣΕΦ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου