ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Άδεια... διαρκείας!

Άδεια... διαρκείας!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν για τελευταία φορά την Τρίτη (14/5) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και οι περισσότεροι εξ αυτών, καθώς δεν θα συνεχίσουν όλοι στην ομάδα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 7 Ιουλίου!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ και η σεζόν έφτασε στο τέλος της, καθώς ο Μίτσελ αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν άλλες προπονήσεις. Έτσι, την Τρίτη (14/5), οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν για τελευταία φορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έπειτα από το διήμερο ρεπό που ακολούθησε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας (11/5) στο ΟΑΚΑ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε τον απολογισμό στους παίκτες του, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα και έπειτα. Ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε αυτά που του άρεσαν και αυτά που δεν του άρεσαν, ενώ έδωσε άδεια 53 (!) ημερών στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η επιστροφή στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, για όλους όσοι θα είναι και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου όπου θα γίνει η "πρώτη" και μετά από δύο ημέρες η ερυθρόλευκη αποστολή θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το δεύτερο στάδιο θα γίνει στο Έρμελο από τις 24 Ιουλίου με φιλικούς αγώνες, ενώ από την Ολλανδία ο Ολυμπιακός θα πάει απευθείας στο Λίβερπουλ για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι στο "Άνφιλντ" στις 3 Αυγούστου.

Σε όλους τους παίκτες δόθηκαν ειδικά προγράμματα για τις διακοπές, ενώ φυσικά υπήρξαν και παίκτες που αποχαιρέτησαν, καθώς γνωρίζουν ήδη ότι δεν θα βρεθούν τον Ιούλιο στου Ρέντη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου