ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επιμένει ισπανικά ο Ολυμπιακός

Επιμένει ισπανικά ο Ολυμπιακός

19/05/2013
 Τις διασυνδέσεις και τις γνωριμίες του στην Ισπανία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Μίτσελ προκειμένου να ενισχυθεί μεταγραφικά ο Ολυμπιακός. Παραμένει στο προσκήνιο το όνομα του Πέδρο Λεόν.

Επιμένει ισπανικά ο Ολυμπιακός
Δεν μοιάζει να είναι απίθανο το σενάριο που θέλει την εβδομάδα που ξεκινά να φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις στους «ερυθρόλευκους». Ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις.

Όπως είναι φυσικό, ο Ισπανός θα προτιμούσε να κινηθεί στην αγορά της πατρίδας του και επειδή την γνωρίζει καλά, αλλά και διότι καταλαβαίνει πως ίσως θα μπορούσε να κερδίσει κάτι από τις γνωριμίες που διατηρεί εκεί.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το όνομα του Πέδρο Λεόν που παραμένει στο προσκήνιο. Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έχει να θυμάται ως καλύτερη χρονιά της καριέρας του εκείνη κατά της διάρκεια της οποίας είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό των Πειραιωτών.

Για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να αποφασίσει πως θα τον παραχωρήσει και την επόμενη σεζόν ως δανεικό και ο Μίτσελ θα ήθελε σε πρώτη φάση να εξασφαλίσει το «οκ» της «βασίλισσας» ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για να μπει σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου