ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


19/05/2013


Μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσα στο 2013

18/05/2013
 Σιγουριά ότι τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα αρχίσουν μέσα στο 2013 υπάρχει από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα στον Ιούνιο αρχίζει το «λίφτινγκ» στο Ελληνικό.

Μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια μέσα στο 2013
Τη βεβαιότητα πως τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα αρχίσουν μέσα στο 2013 εκφράζει η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «τίγρης» έχει πάρει πολύ ζεστά το συγκεκριμένο ζήτημα, είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνία με τους επιφανείς φίλους της ομάδας που θα συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή και περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν την επομένη των εκλογών της Ερασιτεχνικής (9/6).

Το πλάνο χρηματοδότησης είναι σχεδόν έτοιμο, οι επαφές με κατασκευαστικές και αρμόδιες αρχές έχουν αρχίσει, ενώ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και κόσμος είναι σύμμαχοί του. Στόχος είναι να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο από τη σεζόν 2015/16 έχοντας επιστρέψει-σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων της ομάδας-στη μεγάλη κατηγορία.

Την ίδια ώρα, υπολογίζεται ότι μέσα στον Ιούνιο θα αρχίσουν τα έργα για την αναμόρφωση του γηπέδου του Ελληνικού, που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για μία διετία. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει επισκεφτεί αυτοπροσώπως το χώρο για τουλάχιστον δύο φορές και έχει δώσει εντολή για μία σειρά από έργα. Αυτά αφορούν τόσο την αύξηση της χωρητικότητάς του σε 22.000, όσο και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, αλλά και τον καλλωπισμό του χώρου, ώστε να παραπέμπει σε… ΑΕΚ. Πρόθεση του νέου αφεντικού της «Ένωσης» είναι να νιώθουν οι φίλοι της ομάδας πως η ομάδα παίζει στο… σπίτι της κι όχι σαν φιλοξενούμενη σε ένα ξένο γήπεδο. Η λειτουργία του σταθμού του Μετρό στο Ελληνικό από τον Ιούλιο λύνει και το πρόβλημα της μαζικής μετακίνησης κόσμου στην προσωρινή έδρα της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκος Λυμπερόπουλος σε συνεννόηση με τον Τραϊανό Δέλλα θα αρχίσουν επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα για τη Δευτέρα μετατέθηκε το ραντεβού των Δημητρέλου, Αλεξίου, Βαλασόπουλου και Γρηγορίου για την εκκαθάριση στην ομάδα. Θέλουν να τακτοποιήσουν βασικά ζητήματα πριν τις 7 Ιουνίου, όταν και θα επικυρωθεί η απόφαση από τη ΓΣ της ΠΑΕ, προκειμένου να πάρει λιγότερο από τρεις μήνες η διαδικασία και να περάσει η ΑΕΚ πιο γρήγορα και ομαλά στη νέα εποχή.

Τέλος, Δευτέρα ή Τρίτη θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, το οποίο στηρίζει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Είναι πολύ πιθανό μετά τις αρχαιρεσίες να υπάρξει και η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του «τίγρη» προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Επιμένει για Πέδρο Λεόν ο Μίτσελ

18/05/2013
 «Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Πέδρο Λεόν εξακολουθεί να εκδηλώνει ο Μίτσελ, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στη Χετάφε.

Επιμένει για Πέδρο Λεόν ο Μίτσελ
Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Πέδρο Λεόν.

Η εφημερίδα «Γαύρος» επικαλείται πηγές από την Ισπανία, οι οποίες αναφέρουν πως ο Μίτσελ έχει εκφράζει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον 26χρονο μέσο που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο 50χρονος τεχνικός προσπαθεί να εξασφαλίσει πως θα έχει εκείνος τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ισπανού χαφ, εφόσον στη «βασίλισσα» αποφασίσουν πως θα τον παραχωρήσουν εκ νέου ως δανεικό την επόμενη σεζόν.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής άσος έχει παίξει συνολικά σε 27 ματς, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Πέδρο Λεόν έχει τη δυνατότητα να παίξει ως δεξί χαφ στο 4-4-2 ή στη θέση του play-maker στο 4-3-3 αλλά και ως εσωτερικός μέσος.

Την ίδια ώρα, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά του ονόματος του Βιθέντε Ιμπόρα.

Πρόκειται για τον 25χρονο μέσο της Λεβάντε, η οποία σκοπεύει να τον πουλήσει το καλοκαίρι λόγω του γεγονότος ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2014.

Η ρήτρα του Ισπανού χαφ αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, αλλά οι Λεβαντίνοι τον δίνουν και με τα μισά χρήματα.

Τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 46 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 6 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ.

«Εμφύλιος» για Σκόνδρα

18/05/2013
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπολόνια και της Κιέβο Βερόνα βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

«Εμφύλιος» για Σκόνδρα
Την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα εξετάζουν σοβαρά η Μπολόνια και η Κιέβο Βερόνα, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα (18/05) η SportDay.

Την αρχή έκαναν οι «ροσομπλού», οι οποί είχαν έρθει στην Ελλάδα για να τσεκάρουν από κοντά τον αρχηγό του Ατρομήτου και είχε σχηματίσει θετική άποψη για τις ικανότητές του.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Στέφανο Πιόλι «γλυκοκοιτάζει» κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφού με τη φανέλα τους έχουν παίξει οι Ζαγοράκης, Μόρας, Κονέ και εσχάτως ο Χριστοδουλόπουλος.

Την ίδια ώρα, όμως, η Κιέβο παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου μπακ, όμως υστερεί οικονομικά έναντι της Μπολόνια.

Από την πλευρά του, ο Σκόνδρας είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με τους Περιστεριώτες στη διαδικασία των πλέι οφ και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν εκείνοι να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Παπάζογλου: «Ιδανική σεζόν για μένα»

18/05/2013
 Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέρον της Ντούισμπουργκ προχώρησε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

Παπάζογλου: «Ιδανική σεζόν για μένα»
Τον πραγματικό του εαυτό κατάφερε να δείξει τη φετινή σεζόν ο Θανάσης Παπάζογλου, όπως δήλωσε στη SportDay.

Από εκεί και πέρα, ο 25χρονος φορ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ντούισμπουργκ, λέγοντας πως «για τα ποσά δεν έχω ιδέα, είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπρόσωπός μου»

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου στη SportDay

Θανάση, έχουμε και λέμε: 8 γκολ, 4 ασίστ, 25 ματς και σωτηρία του ΟΦΗ. Αν μη τι άλλο, ξεκινάς τις διακοπές σου (σ.σ.: η ομάδα τελείωσε χθες τις προπονήσεις) «γεμάτος» προσωπικά και έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο σε συλλογικό επίπεδο...

«Ιδανική σεζόν! Συνδυάστηκε το συλλογικό συμφέρον με την ατομική ανέλιξη. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και κυρίως τον κ. Μαχλά, που με ένα τηλεφώνημά του με έκανε να αισθανθώ σημαντικός και με έκανε να πάρω το αεροπλάνο για το Ηράκλειο».

Κοινώς, το μυστικό της φετινής παραγωγικής χρονιάς ήταν απόρροια εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σου; Μην ξεχνάς ότι είχε προηγηθεί μία τριετία στην αφάνεια στον ΠΑΟΚ.

«Εχεις δίκιο. Η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε ομαλά. Ημουν και εγώ μέρος του... λάθους. Καταλογίζω πράγματα και στον εαυτό μου. Το θέμα όμως δεν είναι το χθες, αλλά το σήμερα. Ο ΟΦΗ μέσα και από την προσωπική δουλειά με ανέδειξε. Βγήκα δυνατός από τη φετινή εμπειρία, γέμισα με αυτοπεποίθηση. Ψυχολογία και ποδόσφαιρο είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Εγώ τις συνδύασα φέτος. Κακά τα ψέματα, φέτος, θυμήθηκα τον... Θανάση!»

Ντούισμπουργκ. Γράφτηκε, ακούστηκε, ειπώθηκε πως η ομάδα σου απέρριψε πρότασής της 150.000 ευρώ; Τι συνέβη τελικά;

«Το ενδιαφέρον της Ντούισμπουργκ δεν είναι τωρινό, αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο. Απλώς τώρα επισημοποιήθηκε. Για τα ποσά δεν έχω ιδέα, είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπρόσωπός μου (σ.σ.: Πασχάλης Τουντούρης)».

Αν προέκυπτε θέμα μεταγραφής σου ποιο πρωτάθλημα θεωρείς ότι θα σου ταίριαζε περισσότερο: Αγγλία εξαιτίας και σωματικών προσόντων, Γερμανία που ήδη "παίζει" το όνομά σου ή κάπου αλλού;

«Από μικρό παιδί δεν έχανα αγγλικό αγώνα. Οπότε η απάντηση είναι εύλογη... Το θέμα δεν είναι τι μου ταιριάζει ή ακριβώς τι θέλω, αλλά από πού θα έρθει η πρόταση και το timing ώστε να λάβω τη σωστή απόφαση».

Κεφάλαιο Εθνική Ελλάδας. Πιστεύεις ότι η φετινή σου χρονιά μπορεί να «σφηνώσει» το όνομά σου στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος;

«Ο κ. Σάντος είναι κάτι παραπάνω από δημοκρατικός και αξιοκρατικός στις επιλογές του. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και τρία χρόνια που είναι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας έχουν κληθεί τουλάχιστον 30 καινούργια παιδιά! Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αν αξίζω να έχω μία θέση. Είναι όνειρο ζωής για μένα. Μέχρι τότε, όμως, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μη σηκώνω κεφάλι και να δουλεύω».

Δεν βιάζεται ο Κομπότης

18/05/2013
 Οι παίκτες του Λεβαδειακού αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες του, όμως ο Γιάννης Κομπότης δεν έχει καταλήξει στον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Δεν βιάζεται ο Κομπότης
«Καλό καλοκαίρι» είπαν οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού στη χθεσινή-τελευταία τους προπόνηση.

Ωστόσο, το… εις επανιδείν χωρίς να γνωρίζουν ποιος θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κομπότης δεν φαίνεται πως διαβάζεται να επιλέξει τον «εκλεκτό».

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα την ερχόμενη εβδομάδα, με τους Παντελίδη, Αναστόπουλο, Ελευθερόπουλο, Βλάχο και Λεμονή να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Σύντομα, όμως, θα ξεκαθαρίζει το τοπίο και για τους ποδοσφαιριστές, το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο (Πόι, Ακόστα, Ροζέριο, Κουτσόπουλος, Κυριακίδης κ.ά.).

Βρήκε τον αντι-Ράγιος

18/05/2013 
Έτοιμος να αποχαιρετήσει την Τρίπολη είναι ο Ρούμπεν Ράγιος, αφού – σύμφωνα με τη SportDay - στον Αστέρα έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Βρήκε τον αντι-Ράγιος
Τον αντικαταστάτη του Ρούμπεν Ράγιος έχει βρει ο μάνατζερ που λειτουργεί για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ντομίνγκος Σεβιγιάνο ήταν ο άνθρωπος που έφερε στους Αρκάδες τον Ρούμπεν Ράγιος ως ελεύθερο από την Χιρόνα της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος και τον Κάστελες για να κάνει όλη τη δουλειά.

Τώρα, όμως, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο εν λόγω ατζέντης έχει πάρει το «ΟΚ» των ανθρώπων της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ για να φέρει τρεις ακόμη παίκτες από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Ένας από αυτούς είναι ο διάδοχος του Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στην Τρίπολη για αρκετό καιρό.

Θα τα ξαναπούν

18/05/2013
 Οικονομική διαφορά έχει παρατηρηθεί στις συζητήσεις του Χουάν Μουνάφο με τη διοίκηση του Πανθρακικού, όμως όλα δείχνουν ότι θα έχουν εκ νέου συνάντηση για να βρουν τη «χρυσή τομή».

Θα τα ξαναπούν
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Χουάν Μουνάφο να αποχωρήσει από τον Πανθρακικό, αν και έχει περάσει τρία χρόνια (τα δύο συνεχόμενα) στην Κομοτηνή.

Οι Ακρίτες προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού φορ με τα ίδια χρήματα, όμως εκείνος δεν θέλει περισσότερα λόγω του γεγονότος ότι στο φετινό πρωτάθλημα ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτες της ομάδας.

Η συνέχιση των συζητήσεων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού υπάρχει αμοιβαία διάθεση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μουνάφο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων του εξωτερικού και αν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, τότε πολύ δύσκολα θα μείνει στον Πανθρακικό.

«Είμαστε δίπλα στον Δώνη»

18/05/2013
 Οι καταγγελίες του δικηγόρου του Γιώργου Δώνη οδήγησαν την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας στην απόφαση να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία συμπαρίσταται στον 44χρονο προπονητή.

«Είμαστε δίπλα στον Δώνη»
«Για περιστατικά βίας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας όσον αφορά τα περιστατικά που συνέβησαν με τον Γιώργο Δώνη και τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΟΠΠΕ δε θα μπορούσε να σιωπήσει μπροστά στα περιστατικά βίας που δέχθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου Γ. Δώνης και συγγενικό του πρόσωπο, όπως αυτά έχουν καταγραφεί στις αρμόδιες αρχές. Τα εν λόγω περιστατικά είναι πρωτοφανή για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα και τα καταδικάζουμε απερίφραστα.

Ακολούθως, καλούμε όλους τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου να καταδικάσουν άμεσα τις εν λόγω ενέργειες διαχωρίζοντας ευθέως τη θέση τους από τέτοιες πρακτικές.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο πρόσωπο του προπονητή Γ. Δώνη. Δηλώνουμε επίσης, ότι σε εκπλήρωση του καταστατικού μας σκοπού, ήτοι της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, θα προβούμε στα νόμιμα κοινοποιώντας τα εν λόγω περιστατικά στις Διεθνείς Ποδοσφαιρικές Αρχές για τις δικές τους ενέργειες.

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΚΟΣ
».

«Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ»

18/05/2013
 Έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα δηλώνουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ»
Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, αναμέτρηση την οποία ο Δημήτρης Κολοβέτσιος χαρακτήρισε ιστορικό παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όμως έχει αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Αστέρα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τώρα θα πάμε στη Τούμπα να πάρουμε και εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τη διακοπή:
«Εκμεταλλευτήκαμε αυτή τη μίνι προετοιμασία, δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και έτσι εμφανιστήκαμε έτοιμοι για να μπούμε με αξιώσεις στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι είδε και ο κόσμος ότι ήμασταν έτοιμοι. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά έχει και αδυναμίες αλλά εμείς θα πάμε εκεί να εκμεταλλευτούμε αυτές τις αδυναμίες και να πάρουμε ότι καλύτερο».

ΠΑΣ με απουσίες στην Τούμπα

18/05/2013
 Με δύο απουσίες τιμωρημένων παικτών και άλλες τρεις απουσίες-έκπληξη θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

ΠΑΣ με απουσίες στην Τούμπα
Με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs (18:15, Novasports 1).

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα βασιστεί στην πετυχημένη συνταγή του πρώτου αγώνα και δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεωργίου και Κεϊτά, ενώ άφησε εκτός τους Ίλιτς, Τζημόπουλο και Πάντο, προφανώς γιατί θέλει να τους έχει πιο φρέσκους στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Τη 18μελή αποστολή των Ηπειρωτών αποτελούν οι εξής παίκτες: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Βίλα, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Νάκος, Νικλητισώτης, Ντε Βινσέντι, Ντάσιος, Οικονόμου, Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Ιωάννου, Παππάς.

Χωρίς προβλήματα στην Τρίπολη

18/05/2013
 Όλους τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Παράσχος για την αυριανή – κρίσιμη για την βαθμολογία των πλέι οφ αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Χωρίς προβλήματα στην Τρίπολη
Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Από χθες είχαν προπονηθεί κανονικά οι Ναπολεόνι και Ιγκλέσιας, ενώ ο Φυτανίδης και ο Καραγκούνης εξέτισαν τις ποινές τους και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.

Έτσι ο πολύπειρος προπονητής έχει περισσότερες επιλογές για τον καταρτισμό της «κυανόλευκης» ενδεκάδας για το ματς με τους Αρκάδες.

Η 19μελη αποστολή αποτελείται από τους Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδη, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνη και Μπρίτο.

Το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.

*** Το Τμήμα Διαχείρισης ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται αύριο από τις 12.00 ως τις 15.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 4.

Ο Λεμονής στον Λεβαδειακό!

18/05/2013
 Ο Τάκης Λεμονής είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός του Λεβαδειακού, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο Λεμονής στον Λεβαδειακό!
Σε συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε η διοίκηση του Λεβαδειακού. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Γιάσμικο Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία των Βοιωτών.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν συζητήσεις του Λεμονή με τον Γιάννη Κομπότη και σήμερα (Σάββατο) επετεύχθη οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στην Λιβαδειά, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας ενώ… δουλειά επίσημα πλέον θα πιάσει από Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδος συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή κ. Λεμονή.
Στη συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τον κ. Λεμονή.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής συνοδευόμενος από τον κ. Φαράντο, επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδος.
Η χρονική διάρκεια καθώς και λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή.

«Μπορούμε να κάνουμε ζημία στον Αστέρα»

18/05/2013
 Ένα θετικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να πάρει ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παράσχο.

«Μπορούμε να κάνουμε ζημία στον Αστέρα»
Σίγουρος πως ο Ατρόμητος έχει όλα τα φόντα, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο επερχόμενο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι οφ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το τι έχει αλλάξει στον σύλλογο του Περιστερίου από την στιγμή που αυτός έκατσε στον πάγκο του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Νοva ο Γιώργος Παράσχος:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Αυτή η νίκη ήταν μία τονωτική ένεση για τα παιδιά. Φαινόταν ότι όλο αυτό τον καιρό αλλά και τα δύο παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι η διάθεση που δείχνουν τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα όπου και να παίζει μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εμείς θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε κάτι καλό».


Για τις αλλαγές στην ομάδα:

«Αν πούμε ότι αλλάξαμε κάτι είναι ότι μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει τον Ατρόμητο να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Από τότε που ήρθα προσπάθησα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούμε να πρεσάρουμε πιο μπροστά και να ενοχλήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο για να κάνει πιο πολλά λάθη και πιστεύω ότι το καταφέραμε».
Για το αν θα έχει το άγχος ο Αστέρας μετά και την ήττα του στα Γιάννενα:

«Περισσότερο πιστεύω θα είναι απογοητευμένη μετά από αυτή την ήττα και πιστεύω ότι θα τους βγει μεγάλη κούραση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

«Κανένα θέμα με Ίβιτς»

18/05/2013
 Σε κατηγορηματική διάψευση σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ίλια Ίβιτς να αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό προχώρησαν κύκλοι της ΠΑΕ.

«Κανένα θέμα με Ίβιτς»
Οι φήμες «φούντωσαν» έπειτα από την επίσκεψη του Σέρβου στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ωστόσο, τονίζεται πως αυτή δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.

Μάλιστα, διαρρέεται πως ο λόγος της παρουσίας του Ίβιτς στου Ρέντη είχε να κάνει με εκπροσώπηση ποδοσφαιριστή.

Μήνυμα ΚΜΑ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης

18/05/2013
 Κάλεσμα στα μέλη να δώσουν το παρών στην αυριανή (19/05) Γ.Σ., απηύθυνε το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. Επίσης, παραθέτει τα θέματα, για τα οποία περιμένει απαντήσεις από τους υποψήφιους για το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Μήνυμα ΚΜΑ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης
Τεκμηριωμένες προτάσεις από τους υποψήφιους για το Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης ζητάει η Κοινωνία Μελών ενόψει της αυριανής (19/05) Γενικής Συνέλευσης, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων, θέτει μια σειρά από θέματα, τα οποία θεωρεί βασικά για την επόμενη μέρα του συλλόγου και καλεί τα μέλη να δώσουν το παρών στη Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο πρώην «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» και νυν «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 19/5/2013 ώρα 10:00 στα γραφεία του Σωματείου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 20/5, ώρα 16:00, στο "Nick Galis Hall" (Γρ. Λαμπράκη 2), με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Παρουσίαση υποψηφιοτήτων για το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Για τη Συνέλευση της Δευτέρας, η ΚΜΑ νιώθει την υποχρέωση να απευθυνθεί προς τους υποψήφιους με θέμα την διοίκηση της ΠΑΕ, καλώντας τους, σεβόμενοι το Σώμα, να καταθέσουν όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και ενόψει των του εορτασμού 100 χρόνων της ομάδας, να αναλογιστούν το βάρος και τη σοβαρότητα με την οποία πρέπει να δράσουν το επόμενο διάστημα.

Το ΔΣ και το Σώμα της ΚΜΑ περιμένει να ακούσει από τα υποψήφια σχήματα τις θέσεις τους, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα κάτωθι θέματα:

1. Διοικητικά (Δομή και οργάνωση διοίκησης)

2. Οικονομικά (πλάνο διετίας-προϋπολογισμός εσόδων εξόδων- συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- πρόβλεψη για τη διαχείριση υπάρχοντος χρέους)

3. Αγωνιστικά (Ρόστερ- μεταγραφές- τμήματα υποδομής)

4. Ανάλυσης εμπορικής εκμετάλλευσης (εορτασμός 100 χρόνων- χορηγικά προγράμματα)

5. Επικοινωνιακά (Θέματα εκπροσώπησης με τα κέντρα αποφάσεων- σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας)

6. Ανακίνηση θέματος εκτάσεως Θέρμης για νέο γήπεδο.

7. Σχέση με ΚΜΑ και ασφαλιστικές δικλείδες για την απαράβατη και πιστή τήρηση του πλάνου που θα παρουσιαστεί.
Τελειώνοντας, καλούμε και πάλι όλα τα μέλη να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε ένα ιστορικό για όλους μας χώρο, το "NICK GALIS HALL".

Ανανέωσε o Πλατανιάς με Μπέλιτς

18/05/2013
 Τη φανέλα του Πλατανιά για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να φοράει ο Νίκολα Μπέλιτς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Χανίων.

Ανανέωσε o Πλατανιάς με Μπέλιτς
Παίκτης του Πλατανιά θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νίκολα Μπέλιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε επαφές το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους και έδωσε τα χέρια μέχρι και το καλοκαίρι του 2015.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Μπέλιτς για τα επόμενα δύο χρόνια».

Ντε Βινσέντι: «Κάθε πόντος έχει σημασία»

18/05/2013
 Στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο το τρίποντο ταξιδεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ντε Βινσέντι: «Κάθε πόντος έχει σημασία»
Κάθε βαθμός έχει την δική του σημασία, γι’ αυτό και ο Τόμας Ντε Βινσέντι με τους συμπαίκτες του, ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα προκειμένου να πάρουν το τρίποντο για την συνέχεια των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, ένα δύσκολο παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πάμε να προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο μικρό αυτό πρωτάθλημα. Ο κάθε πόντος έχει μεγάλη σημασία και θα είναι καλό για μας αν πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη».

Τα αφήνουν όλα πίσω…

18/05/2013
 Επιστροφή στις νίκες θέλουν στον Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τα αφήνουν όλα πίσω…
Μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την ήττα στα Γιάννενα, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Περόνε, Πιπίνη και Μπαρτολίνι. Ο Αργεντινός είναι μια ακόμα αγωνιστική τιμωρημένος, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες του Αστέρα είναι τιμωρημένοι.

Έτσι, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς τους τρεις. Ο Φούλοπ αναμένεται να είναι στο τέρμα. Ο Τσαμπούρης δεξιά, ο Κοντοές αριστερά και οι Σανκαρέ και Κουρμπέλης στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θέση διεκδικεί ο Σέτι και ο Φραγκουλάκης, δεδομένης της κακής εμφάνισης του Αλβάρες στα Γιάννενα. Σίγουρος είναι ο Ουσέρο, ενώ οι Ράγιος, Ναβάρο και Ντε Μπλάσις θα βρίσκονται πίσω από τον Καλαντζή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή έχουν ως εξής:
Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λέντσε.

Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος του Αστέρα στα Γιάννινα, επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας ο Μπαντής, ενώ έμειναν εκτός οι Γεωργακόπουλος, Καστέλς, Κάφα.

Δεν θα αγωνιστούν ακόμα ο τιμωρημένος Περόνε και οι τραυματίες Πιπίνης, Μπαρτολίνι.

Χωρίς Σταφυλίδη, Κουμάλο για «σεφτέ»…

18/05/2013
 Χωρίς τον Κώστα Σταφυλίδη θα αγωνιστεί τελικά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα την Κυριακή, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς Σταφυλίδη, Κουμάλο για «σεφτέ»…
Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» προπονήθηκε με την προστατευτική μάσκα, όμως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην αναπνοή του ανάγκασαν τον Γιώργο Γεωργιάδη να τον αποκλείσει από τη 18μελή αποστολή κόντρα στον «Αγιαξ της Ηπείρου», στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη στους αγώνες κατάταξης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο την περασμένη Τετάρτη στην πρεμιέρα.

Εκτός έμεινε και ο Μπονγκανί Κουμάλο για λόγους τακτικής. Επίσης και οι μόνιμοι απόντες Κατσικάς, Κωνσταντινίδης και Χακόμπο.

Η προπόνηση του Σαββάτου περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στημένες φάσεις από τον «μπέμπη».


Αναλυτικά, η αποστολή: Τσαρλς Ιτάνζ, Παναγιώτης Γλύκος, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Αραούχο Ετο, Λίνο Αλβες, Κώστας Κατσουράνης, Εργκους Κάτσε, Γκόρντον Σίλντεφελντ, Γιώργος Φωτάκης, Κοστίν Λαζάρ, Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Μπερτράν Ρομπέρ, Αμπντούλ Καμαρά, Λίαμ Λόρενς, Σέκου Ολίσε, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης.

Έχει… δουλειά ο Μάντζιος

18/05/2013
 Το χτίσιμο για τον νέο Πανθρακικό έχει ξεκινήσει. Ο Άκης Μάντζιος έχει… πιάσει ήδη δουλειά προκειμένου σύντομα να υπάρξουν και εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Έχει… δουλειά ο Μάντζιος
Οι πρώτες αποφάσεις έχουν παρθεί, ο Άκης Μάντζιος έχει πάρει τα «ηνία» του Πανθρακικού και ετοιμάζεται να στελεχώσει το ρόστερ της νέας σεζόν. Σε αυτό υπάρχουν αρκετές δυσκολίες αφού ολοκληρώνονται αρκετά συμβόλαια πρωτοκλασάτων παικτών.

Το πρώτο όνομα στη σχετική λίστα, με τα συμβόλαια που εκπνέουν είναι αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός προσέφερε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, αναγεννήθηκε στην Κομοτηνή και είναι, σχεδόν, δεδομένο πως έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μαραμά Βαϊρουά, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανανεωθεί, αφού για να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στους «πράσινους» η Νανσί (εκεί ανήκει ο παίκτης) πλήρωσε μεγάλο μέρος του συμβολαίου του.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για την παραμονή του Λουσέρο. Ο Αργεντινός πραγματοποίησε πολύ καλά παιχνίδια και είχε κρούση και από ομάδα της Αθήνας. Ο ίδιος θα μπορούσε να παραμείνει, εάν φυσικά του γινόταν μια γενναία αύξηση από πλευράς διοίκησης.

Τέλος, εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στον Πανθρακικό είναι και ο Χουάν Μουνάφο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Ο παίκτης βρίσκεται χρόνια στην Κομοτηνή και όπως έχει αποκαλύψει στο στενό του περιβάλλον θα ήθελε να… αλλάξει παραστάσεις.

Όπως είναι λογικό, ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετή δουλειά να κάνει, αφού η ενδεκάδα του Πανθρακικού θα διαφέρει κατά πολύ από την περσινή σεζόν.

Το παλεύουν για Τρία Πέντε Πηγάδια

18/05/2013  
Να επαναλάβουν την περσινή τους προετοιμασία θέλουν στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν το «χτίσιμό» τους στα Τρία Πέντε Πηγάδια, κάτι που επιδιώκουν να κάνουν και φέτος.

Το παλεύουν για Τρία Πέντε Πηγάδια
Όπως και την περασμένη σεζόν, έτσι και φέτος στον Πανιώνιο θέλουν να κάνουν προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Οι «κυανέρυθροι» μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο.

Έτσι σύντομα αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, ενώ σε λίγο διάστημα αναμένονται εξελίξεις και στα αγωνιστικά θέματα. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι να δουν τι θα κάνουν με τα συμβόλαια που λήγουν.

Οι Μενδρινός, Γουνδουλάκης και Οκόγιε μένουν ελεύθεροι και σύντομα θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ανανέωση. Από εκεί και πέρα και μόλις "ξεκαθαρίσουν" αυτά τα θέματα, θα προκύψουν και οι προσθήκες.

Στόχος είναι να γίνουν τρεις μεταγραφές σε ένα δεξί μπακ, ένα αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, μόλις βρεθούν παίκτες που θέλει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Σε καλό δρόμο του Μπεργκ

18/05/2013
 Ο Μάρκους Μπεργκ είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση και όσο η διαφορά στο οικονομικό μειώνεται, οι πιθανότητες για τον «γάμο» αυξάνονται.

Σε καλό δρόμο του Μπεργκ
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διακοπές ωστόσο η διοίκηση της ομάδας και το νέο τεχνικό επιτελείο έχουν βάλει μπρος τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ είναι αυτό που… παίζει πιο δυνατά για την επίθεση και το θέμα είναι σε καλό δρόμο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών σιγά-σιγά μειώνεται και έτσι ο Σουηδός πλέον δεν είναι τόσο… μακριά από την Παιανία όσο έμοιαζε αρχικά. Σαφώς και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, όμως την δεδομένη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος να γίνει η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αναλάβει προσωπικά κάποιες περιπτώσεις παικτών με τους οποίους θα γίνουν επαφές ενώ όπως βγαίνει προς τα έξω, μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρχει και η πρώτη ανακοίνωση για παίκτη…

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Αστέρα»

18/05/2013
 Έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι παίκτες του Ατρόμητου, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδας, Στάθης Ταυλαρίδης.

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Αστέρα»
Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες του Ατρόμητου στο επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός υπογράμμισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να φύγουν από την Τρίπολη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας μας έχει πάρει λίγο τον αέρα τη φετινή χρονιά! Είναι λίγο κουρασμένοι, έχασαν και το παιχνίδι στα Γιάννενα, θα είναι πολύ δύσκολο ματς και τα πάντα είναι ανοιχτά. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για το αν τους ευνόησε η διακοπή του πρωταθλήματος:

«Η διακοπή όπως φάνηκε μας ευνόησε. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά και αυτό δείξαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε πολύ δυνατά, θέλαμε την κατοχή της μπάλας και τα καταφέραμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε τους τρεις πόντους».

«Το πιο σημαντικό ματς με ΠΑΣ»

18/05/2013
 Παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι για τον ΠΑΟΚ αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

«Το πιο σημαντικό ματς με ΠΑΣ»
Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας καθώς ηττήθηκε από τον Ατρόμητο και έτσι το ματς με τον ΠΑΣ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό επισήμανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης σε δηλώσεις του εν όψει του κυριακάτικου αγώνα.

«Οι παίκτες είχαν διάθεση απέναντι στον Ατρόμητο. Δεν πληρώσαμε το πρώτο εικοσάλεπτο που ήμασταν κακοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, εκεί δεχθήκαμε και τα γκολ. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο, είναι περίεργο άθλημα. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά στο τέλος χάσαμε από δύο στημένες φάσεις» τόνισε αρχικά μέσω της Nova και συνέχισε:

«Έτσι όπως ήρθαν τα πρώτα παιχνίδια όλες οι ομάδες έχουν τις ελπίδες τους ακόμα και για την πρώτη θέση. Για αυτό για εμάς το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις, άλλωστε πλέον τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά χρονικά μεταξύ τους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στο Περιστέρι και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Υπάρχουν κάποια πράγματα από τα οποία έμεινα ευχαριστημένος αλλά όταν χάνεις, αυτά μένουν στην άκρη. Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής»

Στην Ιταλία για Μόρα!

19/05/2013
 Ο Νίκος Νταμπίζας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στη γειτονική χώρα και είχε επαφή με τον κεντρικό αμυντικό της Βερόνα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟ.

Στην Ιταλία για Μόρα!
Ο Βαγγέλης Μόρας απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να τον θέλει στο «τριφύλλι». Ετσι, λοιπόν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» ταξίδεψε στην Ιταλία και είχε επαφή με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό της Βερόνα. Παρακολούθησε, μάλιστα, το παιχνίδι της ομάδας του ποδοσφαιριστή με την Εμπολι (0-0) και είχε και επαφή μαζί του. Πρέπει να σημειωθεί, ότι η Βερόνα ανέβηκε στη Serie A και ίσως αυτό κάνει πιο δύσκολη την περίπτωση επαναπατρισμού του Μόρα.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ανοικτό. Ο Νταμπίζας βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Ελληνα στόπερ και αναμένονται οι εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν, τελικά, καταφέρει να τον κάνει δικό του ή όχι.

Οι σφυριχτρες της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ 

19/05/2013
Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
Ο Μάριος Λαμπρόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ενώ ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19/05, 18:15)
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Α’ Βοηθός: Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Β’ Βοηθός: Σταθόπουλος (Ηλείας)
4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Παπαδάκος (Λακωνίας)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (19/05, 20:30)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Α’ Βοηθός: Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Β’ Βοηθός: Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
4ος: Μαντάκης (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Σωμαρακάκης (Αθηνών)

Στέλνουν Μπόρεκ στον Παναθηναϊκό

19/05/2013
 Πληροφορίες από την Τσεχία αναφέρουν πως ο Τομάς Μπόρεκ είναι μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του αμυντικού χαφ. Προσπάθεια για να πειστεί ο Καραγκούνης να επιστρέψει.

Στέλνουν Μπόρεκ στον Παναθηναϊκό
Ο Τομάς Μπόρεκ είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Τσεχία ο μεσοαμυντικός που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Ο 27χρονος άσος, που παίζει και ως εσωτερικός μέσος, έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Ντούκλα Πράγας, με την οποία φέτος έχει 26 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ στο τσεχικό πρωτάθλημα.

Τον παίκτη φημολογείται πως θα παρακολουθήσουν σύντομα οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος. Αν και δεσμεύεται θεωρείται εφικτή και προσιτή οικονομικά λύση, παρότι οι Τσέχοι εμπλέκουν και μία ιταλική ομάδα στην απόκτησή του. Ο Μπόρεκ γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1986 κι έχει ύψος 1,85μ. Υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της χώρας του και έπαιξε επαγγελματικά αρχικά στη Βικτόρια Πλζεν και εν συνεχεία σε Πρίμπραμ, Μπρνο και Μποέμιανς, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Ντούκλα.

Τσεχικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός «βλέπει» και τον 23χρονο μέσο της Σπάρτα Πράγας Γιόζεφ Χούσμπαουερ, ωστόσο πρόκειται για μία ακριβή για τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού» περίπτωση, καθώς κοστολογείται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η καριέρα του Μπόρεκ με αριθμούς

Βικτόρια Πλζεν 2006/07: 20 συμμ. – 2 γκολ
Βικτόρια Πλζεν 2007/08: 18 συμμ. – 1 γκολ
ΦΚ Πρίμπραμ 2008/09: 30 συμμ. – 3 γκολ
ΦΚ Πρίμπραμ 2009/10: 11 συμμ. – 0 γκολ
ΦΚ Πρίμπραμ 2010/11: 13 συμμ. – 0 γκολ
Ζμπρογιόβκα Μπρνο 2010/11: 13 συμμ. – 0 γκολ
Μποέμιανς 2011/12: 29 συμμ. – 1 γκολ
Ντούκλα Πράγας 2012/13: 26 συμμ. – 7 γκολ

Προσπάθεια για Καραγκούνη

Συνάντηση με τον Γιώργο Καραγκούνη θα επιδιώξουν να έχουν πιθανότατα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος, προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Ήδη με τον παίκτη έχει μιλήσει στην Αγγλία ο Γιάννης Αναστασίου. Στη νέα επαφή με τον παίκτη, θα του αναλύσουν το ρόλο για τον οποίο τον προορίζουν στην ομάδα, αλλά και την προοπτική να πάρει θέση σε αυτή όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μπορεί προτεραιότητα του «Κάρα» να αποτελεί να παίξει στο εξωτερικό και οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι παγωμένες, ωστόσο επειδή ο ίδιος λειτουργεί με το συναίσθημα και αγαπά τον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου απίθανο να πει το «ναι». Το θέμα μπορεί να μην ξεκαθαρίσει άμεσα, αλλά να πάρει 2-3 εβδομάδες ακόμη.

«Βλέπει» Μαλεζά ο ΠΑΟΚ

19/05/2013
 Ο υποβιβασμός της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας βάζει σε σκέψεις του ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω τον Στέλιο Μαλεζά.

«Βλέπει» Μαλεζά ο ΠΑΟΚ
Στη δεύτερη κατηγορία υποβιβάστηκε η Φορτούνα Ντίσελντορφ, όμως ο Στέλιος Μαλεζάς θα πρέπει να φέρει πρόταση ύψους τουλάχιστον 500.000 ευρώ για να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ χάνει ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ, το οποίο επρόκειτο να λάβει αν ο γερμανικός σύλλογος παρέμενε στην Bundesliga.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει 450.000 ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη μεταγραφή του διεθνούς στόπερ.

Η SportDay, όμως, αναφέρει ότι η μικρή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού στη θέση που αγωνίζεται ο Μαλεζάς «πόνεσε» αρκετά ο ΠΑΟΚ.

Σε αυτό συνηγόρησαν η επιλογή του Κουμάλο και οι τραυματισμοί του Κατσικά. Ενδιαφέρον για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό έχει εκδηλώσει και η Βόλφσμπουργκ, στην οποία αγωνίζεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τη φετινή σεζόν ο Μαλεζάς έπαιξε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της Φορτούνα, χωρίς να σκοράρει και να πάρει κάρτα!

ΑΕΚ για πρωτάθλημα

19/05/2013 
Ομάδα που θα ανέβει εύκολα και πάλι στη μεγάλη κατηγορία μέσα σε μία διετία και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σχεδιάζουν στην ΑΕΚ. Οι επιστροφές και οι «δύσκολοι».

ΑΕΚ για πρωτάθλημα
Η νέα ΑΕΚ, αυτή που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, μόνο ομάδα τρίτης κατηγορίας δεν θα θυμίζει. Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να θέσει από τώρα τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα εξασφαλίσει με συνοπτικές διαδικασίες την άνοδο αρχικά στη Football League κι εν συνεχεία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και που με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία θα είναι πρωταγωνίστρια και δεν θα παλεύει για τη σωτηρία της όπως έγινε φέτος.

Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνεργασία με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο έχουν αναλάβει το σχεδιασμό της ομάδας και πρώτο τους μέλημα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που ανήκαν και φέτος στο ρόστερ. Σίγουροι θεωρούνται οι Φέτσης, Τσούπρος, Γροντής, Κουρέλλας και Νικολόπουλος, που εκπροσωπούνται από τον Βασίλη Τσιάρτα κι ο ίδιος διαβεβαίωσε για την παραμονή τους. Παυλής και Αρκούδας επίσης αναμένεται να συνεχίσουν, ενώ πιθανή είναι και η παραμονή για τους Αραμπατζή, Κατσικοκέρη, Μοσχονά, Μακρυωνίτη, Τσουκαλά, Καραλή και Ρίκκα.

Πιο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις των Φούντα, Μητρόπουλου, Κουτρουμπή, Ανάκογλου, Βλάχου και Πετρόπουλου, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί… μνηστήρες. Άγνωστο είναι το μέλλον για τους Σταματή, Τσίτα, Αναστασόπουλο και Τσουμάγκα. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει και τον Κορδέρο, ο οποίος δεν είναι αρνητικός, αλλά ακόμη είναι ασαφές αν θα επιτραπεί η συμμετοχή ξένων (ή έστω κοινοτικών) στις ομάδες της τρίτης κατηγορίας. Αυτό που γίνεται, πάντως, σαφές από πλευράς «Ένωσης» είναι πως παρότι επιθυμία είναι να παραμείνουν αρκετοί παίκτες, η ΑΕΚ δεν θα παρακαλέσει κανέναν να το κάνει.

Όσοι παραμείνουν θα πλαισιωθούν από τουλάχιστον πέντε παίκτες με εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα και ταλαντούχους από χαμηλότερες κατηγορίες. Άλλωστε ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας δεν μπορεί να ανέβει πολύ και μάλλον διατηρείται ο κανονισμός. Ήδη έχει γίνει επαφή για να επιστρέψουν στην ομάδα παίκτες που γνωρίζουν τα κατατόπια και μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά και όχι μόνο, όπως οι Νίκος Γεωργέας και Παντελής Καφές.

Τελευταία του ευκαιρία

19/05/2013
 Τη νίκη με την οποία θα μείνει σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει ο Αστέρας Τρίπολης στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο.

Τελευταία του ευκαιρία
Καθοριστικός για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αν και βρισκόμαστε στη δεύτερη αγωνιστική, είναι το αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αρκάδες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα επιστρέψει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ύστερα από τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα σημαντικά που ακολουθούν στους αγώνες κατάταξης.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα για να μπορέσουν να πετύχουν το όνειρο της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Champions League και να διώξουν τα σύννεφα που αφορούν την τελευταία θέση, η οποία θα τους αναγκάσει να ξεκινήσουν (για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν) την προετοιμασία τους στα μέσα Ιουνίου.

Από την πλευρά του, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την εικόνα που είχε ο Αστέρα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, όμως δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα λόγω της σημασίας που έχει για όλους αυτό το ματς.

Την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Φούλοπ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ και Κοντοέ.

Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Άλβαρες, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ναβάρο, Ντε Μπάσις και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Καλαντζής.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Γιαλούσης, Σέτι, Φραγκουλάκης, Ουρτάδο, Μπακασέτας και Λέντσε. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Περόνε και οι τραυματίες Πιπίνης, Μπαρτολίνι, ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν υπολογίζονται σήμερα οι Γεωργακόπουλος, Καστέλς, Κάφα.

Για να μην έχει μπελάδες…

19/05/2013
 Κάτι παραπάνω από κρίσιμο και σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Για να μην έχει μπελάδες…
Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (18:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο», ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και τεθεί κίνδυνος να χάσουν τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Αν προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», τότε οι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν την οργή του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παραμένει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, όμως αν έχει απώλειες στο σημερινό ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», τότε θα βρίσκονται σε θέση βολής Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών στις στημένες φάσεις, αφού έτσι ήρθε η ήττα την Τετάρτη στο Περιστέρι.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Έτο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Λάζαρ, ενώ στα πλάγια της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Λόρενς και ο Ολίσε. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αποστολόπουλος, Φωτάκης, Βούκιτς, Ρομ
πέρ, Καμαρά και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, ο τραυματίας Σταφυλίδης, αλλά κι οι δύο στόπερ Κουμάλο και Ιντζίδης.

Δεν ξανασχολείται ο Βγενόπουλος

19/05/2013
 Ο Ανδρέας Βγενόπουλος-σύμφωνα με τη SportDay-δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό και σταδιακά θα αποτελέσει παρελθόν και από το μετοχικό σχήμα.

Δεν ξανασχολείται ο Βγενόπουλος
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται για τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Σύμφωνα με τη SportDay, ο «Mr MIG» όχι απλώς δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, αλλά δεν πρόκειται κιόλας να ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό.

Η ρήξη στη σχέση του με τον Γιάννη Αλαφούζο φαίνεται πως είναι οριστική, δεν επιθυμεί να συνεχίσει να εμπλέκεται με την ομάδα, ενώ από τη στιγμή που δεν θα συμμετέχει στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου το ποσοστό του διαρκώς θα συρρικνώνεται και σταδιακά θα… εξαλειφθεί.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου