ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Καψούρα» με Αμαλφιτανό, επαφές για Πέδρο Λεόν

«Καψούρα» με Αμαλφιτανό, επαφές για Πέδρο Λεόν

20/05/2013
 Σε ανοιχτή επαφή με τη Μαρσέιγ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Τον Μόργκαν Αμαλφιτανό έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, την ώρα που ο Μίτσελ έχει επαφές για τον Πέδρο Λεόν.

«Καψούρα» με Αμαλφιτανό, επαφές για Πέδρο Λεόν
Εκτός από την ισπανική αγορά, στον Ολυμπιακό ψάχνουν σε όλη την Ευρώπη για ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Μετά την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς, οι Πειραιώτες «ψάχνονται» στη Γαλλία να βρουν ανάλογες περιπτώσεις.

Όπως γράφει η SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει τον Μόργκαν Αμαλφιτανό της Μαρσέιγ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε απασχολήσει τους νταμπλούχους και το 2011, όταν έμενε ελεύθερος από τη Λοριάν. Τώρα αγωνίζεται στους Μασσαλούς, στους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 26 αγώνες (στα 13 από αυτά ήταν βασικός) του Σαμπιονά, έχοντας πετύχει 1 γκολ και μοιράσει 3 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα εν όψει της επόμενης σεζόν και μπορεί να υπάρξει εξέλιξη με τον Ολυμπιακό.

Στους Πειραιώτες προτάθηκε (όπως έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν) ο Μπενουά Σεϊρού, όμως αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα η ηλικία του (32) Γάλλου χαφ και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.

Εξαιρετική θεωρείται η περίπτωση του Φλοράν Ρασπεντίνο, ο οποίος αγωνίζετια ως εξτρέμ και τη φετινή σεζόν είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπρεστ (25 συμμετοχές και 4 γκολ). Είναι 23 ετών και το συμβόλαιό του λήγει το 2016.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ – σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρο» - έχει προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Πέδρο Λεόν. Δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, όμως ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του χαφ να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα την επόμενη σεζόν.

Ο 50χρονος θέλει να πάρει ως δανεικό τον παίκτη που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως και πάλι τα πράγματα δεν είναι εύκολα από τη στιγμή που αρκετές ισπανικές (κυρίως) ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.


www.sport-fm.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου