ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Αυτές είναι οι τιμές του Μουντιάλ

Αυτές είναι οι τιμές του Μουντιάλ

07/06/2014
 Γκολ ελπίζουν να μην τρώνε. Τα εδέσματα της Βραζιλίας ωστόσο (παραδοσιακά και μη) οι φίλαθλοι στο Μουντιάλ αναπόφευκτα θα τα τιμούν στα γήπεδα. Δείτε πόσο θα κοστίζουν τα τρόφιμα που θα πωλούνται.

Αυτές είναι οι τιμές του Μουντιάλ!

Τα τιμολόγια των τροφίμων που θα πωλούνται στα γήπεδα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξέδωσε η FIFA.


Οι τιμές είναι λίγο αυξημένες σε σχέση με το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διεξήχθη πέρυσι και σίγουρα πιο ακριβές απ/ ό,τι θα βρείτε στα καταστήματα εκτός γηπέδου, ωστόσο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν υπερβολικές.

Όποιος θελήσει να γευτεί ένα τσίζμπεργκερ, θα πρέπει να διαθέσει περίπου 3 ευρώ, ενώ μια κόκα κόλα των 600 ml (λίγη ποσότητα παραπάνω από το μπουκαλάκι στην Ελλάδα) θα στοιχίζει κάτι παραπάνω από 2,5 ευρώ στα γήπεδα.

Οι λάτρεις του αλκοόλ, θα μπορούν να προμηθευτούν μια βραζιλιάνικη μπίρα (Brahma) των 473 ml, με 3 ευρώ ή μια Budweiser ίδιας ποσότητας, με 4.

Η λίστα περιλαμβάνει από σάντουιτς και χάμπουργκερ, μέχρι αναψυκτικά, μπίρες, αλλά και διάφορα τοπικά παραδοσιακά φαγητά και γλυκά διαφόρων περιοχών (Μπέλο Οριζόντε, Μανάους, Ρεσίφε, Ρίο ντε Τζανέιρο και Σαλβαντόρ).

Στην εικόνα, οι τιμές αναγράφονται σε ρεάις (το ρεάλ είναι το νόμισμα της Βραζιλίας). Για να κάνετε τη μετατροπή, έχετε υπόψη πως 1 ευρώ ισοδυναμεί με περίπου 3 ρεάις (3.04 για την ακρίβεια).

inner

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου