Ίβκοβιτς: "Είμαστε εκτός ρυθμού"
Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κυριακή (31/10) την ΑΕΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:00, NET). Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα-ΣΟΚ που δέχτηκαν από την Μπάμπεργκ στην Ευρωλίγκα. Ο "Ντούντα", στις δηλώσεις του για το ματς, τόνισε πως οι παίκτες βρίσκονται εκτός ρυθμού, ενώ ο Ράσο Νεστέροβιτς επεσήμανε πως οι Πειραιώτες δεν θα πρέπει να επαναλάνουν τα ίδια λάθη. Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Ήμασταν σε χαμηλότερη ταχύτητα από αυτό που θέλουμε"

"Βλέποντας το παιχνίδι με τον Άρη που είχαμε μόνο ένα καλό δεκάλεπτο κι αυτό με την Μπάμπεργκ, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και του ρυθμού. Και στα δυο παιχνίδια ήμασταν σε χαμηλότερη ταχύτητα απ’ αυτό που θέλουμε κι αυτό θέλουμε να καταλάβουν οι παίκτες. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε σε κρίση, αλλά εκτός ρυθμού. Η εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ ήταν… ψεύτικη και δεν μας βοήθησε καθόλου. Για την ΑΕΚ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα που έχει στόχο και φιλοσοφία της στο παιχνίδι, ιδιαίτερα στην επίθεση. Η ΑΕΚ έχει έμπειρους παίκτες και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι".

Nεστέροβιτς: "Η ομάδα ακόμη χτίζεται"

Ράσο Νεστέροβιτς: "Σίγουρα η ήττα στη Γερμανία δεν άρεσε σε κανέναν, πόσο μάλλον σε μας. Ο στόχος μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός από τη νίκη είναι να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και να δείξουμε μια μεγάλη βελτίωση. Η ομάδα ακόμα χτίζεται και είναι λογικό να μην έχουμε βρει το ρυθμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να φτάσεις στην κατάσταση που επιθυμείς με τις λιγότερο δυνατές απώλειες".

Νοκ-άουτ οι Μαυροκεφαλίδης και Έρτσεγκ

Ο Ζόραν Έρτσεγκ έπαθε διάστρεμμα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.