ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

SUPERLEGUE 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

31/10/2010

Αστεράτη ανατροπή

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-1 στο Παμπελοπονησσιακό την Κέρκυρα, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Πουλίδο στο 78’ και Ουντότζι στο 88’ τα γκολ των νικητών, είχαν ανοίξει το σκορ οι «Φαίακες» με τον Τσίγκα στο 36’ του παιχνιδιού.

Διοργάνωση: Superleague

Αγωνιστική: 8η

Αγώνας: Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης

Γήπεδο: Παμπελοποννησιακό

Σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε την Κέρκυρα στην πρώτη εντός έδρας ήττα της για φέτος και πήρε σπουδαία νίκη που τον φέρνει, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς. Στους 10 βαθμούς και την όγδοη θέση έμεινε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.



31/10/2010

Τρίποντο με Λεοζίνιο

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κλέψει τους τρεις βαθμούς από την Καβάλα με ένα σουτ του Λεοζίνιο στο 9’, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διοργάνωση:Super League

Αγωνιστική:

Αγώνας:Πανσερραϊκός-Καβάλα

Γήπεδο:Δημοτικό Σερρών

Η εικόνα του αγώνα

Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς μετά την επικράτηση με 1-0 επί των Καβαλιωτών, πήρε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους επτά βαθμούς. Η Καβάλα παρέμεινε στους 12 βαθμούς.

31/10/2010

Απόδραση με Κοντρέρας

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την μάχη της Κρήτης κόντρα στον Εργοτέλη στην εκπνοή του αγώνα με γκολ του Κοντρέρας, κάνοντας το πρώτο του εκτός έδρας τρίποντο και φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε νωρίς στο 16΄ με τον Μπούντιμιρ, αλλά ο ΠΑΟΚ έφερε στα ίσια το ματς στο 30΄ με γκολ του Σαλπιγγίδη. Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι το τέλος, αλλά η αποβολή του Τζούνιορ στο 82΄ και η πίεση του «δικεφάλου του Βορά» έφεραν το νικητήριο γκολ του Κοντρέρας στο 94΄ και τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ.

Διοργάνωση: Super League

Αγωνιστική: 8η

Αγώνας: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη στιγμή και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Εργοτέλης «προειδοποίησε» τους Θεσσαλονικείς στο 13΄ με μια κεφαλιά του Χίμπλινγκερ. Στο 16΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γιαλούσης σέντραρε από δεξιά και ο Μπούντιμιρ έπιασε την κεφαλιά, βάζοντας μπροστά τους Κρητικούς με 1-0. Ο ΠΑΟΚ μέχρι εκείνο το σημείο και ως το 35’ ήταν χαμένος μες στο γήπεδο και προσπαθούσε ανορθόδοξα να βρει τα πατήματά του.
31/10/2010 21:24:56

(Σίτο) Ριέρα εσύ Super Star

Με τον Σίτο Ριέρα σε ρόλο… οδηγού, ο Πανιώνιος έκανε το μπαμ και υπέταξε την ΑΕΚ με 1-0.

Διοργάνωση: Super League

Αγωνιστική: 8η

Αγώνας: Πανιώνιος-ΑΕΚ

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

H εικόνα του αγώνα:
Με τον Σίτο Ριέρα σε ρόλο… οδηγού, ο Πανιώνιος έκανε το μπαμ και υπέταξε την ΑΕΚ με 1-0. Οι «κυανέρυθροι» ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ένωση, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Ισπανό. Ο Ριέρα το τέρμα της νίκης, με 10 ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΚ, λόγω αποβολής Νταντόμο. Λαβωμένοι αποχώρησαν Δέλλας και Ντιόπ.

Αγώνας… φωτιά στο πρώτο ημίχρονο της κόντρας Πανιωνίου-ΑΕΚ. Ο Πανιώνιος, μπήκε  πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα  να περιορίσει την Ένωση στο μισό γήπεδο και να χάσει αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα. Κινητήριος μοχλός για το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου, ήταν ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος έχοντας τον Γουνδουλάκη για συμπαραστάτη, έκαναν… πλάκα απέναντι στην μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων», με αποτέλεσμα να τροφοδοτούν συνεχώς τον Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Σε αυτό το διάστημα, ο Σεμπάστιαν Σάχα, κράτησε σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις όρθια την ΑΕΚ, η οποία με δυσκολία περνούσε  τη μεσαία γραμμή. Ο Πανιώνιος μάλιστα, άγγιξε το 1-0, όταν ο Μπάλαμπαν κέρδισε πέναλτι στο 31’, με τον Ριέρα να βλέπει τον Σάχα να…  νικάει και πάλι και να κρατάει το μηδέν για το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου