ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE (photos+videos)

CHAMPION LEAGUE
Με τον Βίκτορ Βαλντές να κάνει εγκληματική έξοδο αφήνοντας αναίσθητο τον Νταμ Ν'Ντόι και να μην αποβάλλεται, Κοπεγχάγη και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Πάρκεν".
Τα γκολ πέτυχαν οι Λιονέλ Μέσι και Κλαουντεμίρ στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε ένα λεπτό, ενώ ο Πέδρο στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι μετά το σουτ του.
Αυτό πάντως που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν μετά την λήξη του αγώνα το επεισόδιο των δύο προπονητών, με τους Σολμπάκεν και Γκουαρντιόλα να τσακώνονται και να μπαίνει στην μέση ο Μπούσκετς πριν ενδεχομένως... πιαστούν στα χέρια.




Κοπεγχάγη - Μπαρτσελόνα 1-1


Σκόρερς: 32' Κλαουντεμίρ / 31' Μέσι
Γήπεδο: "Πάρκεν", Κοπεγχάγη
Διαιτητής: Κρίστιαν Μπάλα (Ρουμανία)

Έπειτα από το λάθος του Ζεράρ Πικέ η Κοπεγχάγη είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς στο 3', με τον Κλαουντεμίρ να σουτάρει δυνατά αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Βίκτορ Βαλντές και να περνά άουτ.

Στο 11' ο Κβιστ έκανε βαθιά μπαλιά στον Νταμ Ν'Ντόι και ο Σενεγαλέζος την διεκδίκησε με τον Πουγιόλ. Ο Βίκτορ Βαλντές βγήκε και λίγο έξω από την περιοχή χτύπησε με το πόδι τον Σενεγαλέζο στο πρόσωπο και το στήθος.

Ο Ν'Ντόι έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, το "Πάρκεν" πάγωσε και όλοι παίκτες καλούσαν γρήγορα τους γιατρούς. Ο Ν'Ντόι συνήλθε, αλλά ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Βαλντές για την εγκληματική του ενέργεια, ούτε καν κίτρινη έδωσε, ενώ υπέδειξε οφ-σάιντ, αντί για φάουλ, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι Βαλντές δεν θα έπρεπε να αποβληθεί.

Για πρώτη φορά η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 22', όταν από εξαιρετική μπαλιά του Αντρές Ινιέστα ο Νταβίντ Βίγια μπήκε από δεξιά στην περιοχή και μετά το διαγώνιο σουτ του η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 31' με το κοντινό σουτ του Λιονέλ Μέσι, με την μπάλα να φτάνει στον Αργεντινό έπειτα από την κεφαλιά του Κεϊτά και απομάκρυνση του Ζάνκα προ του Βίγια.

Ένα λεπτό μόλις αργότερα η Κοπεγχάγη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βαλντές να έχει ευθύνη. Ο Γέσπερ Γκρόνκιερ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Βαλντές δεν κατάφερε να διώξει σωστά και η μπάλα έφτασε στον Κλαουντεμίρ, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού βρήκε και στο σώμα του Καντέρ Κεϊτά.

Στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει το "διπλό", αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Βίλαντ μετά το σουτ από πλάγια του Πέδρο.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Πόσπεχ, Ζάνκα, Άντονσον, Βεντ, Κβιστ, Κλαουντεμίρ, Μπολάνιος (92' Ντιλέινι), Βίνγκααρντ (90' Ότεσεν), Γκρόνκιερ, Ν'Ντόι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπούσκετς, Τσάβι, Καντέρ Κεϊτά, Ινιέστα, Μέσι, Βίγια (80' Πέδρο).

Η βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 8 (9-3)
2. Κοπεγχάγη 7 (4-3)
3. Ρουμπίν 3 (1-2)
4. Παναθηναϊκός 2 (1-7)



Οι περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι οι εξής:

Κατ' αρχήν η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πρέπει να νικήσει και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, το εντός με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική, αλλά και το εκτός με την Κοπεγχάγη για την 6η.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη της Ρουμπίν επί των Δανών την 5η αγωνιστική, αλλά και ήττα των Ρώσων από την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου".

Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γ. 0-3

Σκόρερς: 48' Φλέτσερ, 73' Ομπερτάν, 77' Μπεμπέ
Γήπεδο: "Μπούρσα Ατατούρκ", Προύσσα
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο, ανοίγοντας το σκορ στο 48' με το διαγώνιο σουτ του Ντάρεν Φλέτσερ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την ασίστ του Μίκαελ Κάρικ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 73', με το εξαιρετικό τέρμα του Γκαμπριέλ Ομπερτάν με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής, έπειτα από την πάσα του Παρκ Γι-Σουνγκ.

Στο 77' ο Μπεμπέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με πλασέ έπειτα από την πάσα του Πολ Σκόουλς και ο Πορτογάλος στην 1η του συμμετοχή στο Champions League πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: Ιβάνκοφ, Αλί Ταντογάν, Εμέρ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Εζτιούρκ, Γκιοκτσέν Βέντερσον, Σβένσον, Εργκίτς, Τουργκάι Μπαχαντίρ, Βολκάν Σεν (81' Ισμαΐλ Ονταμπασί), Φεντερίκο Ινσούα (74' Λεονέλ Νούνιες), Σερκάν Γιλντιρίμ (74' Οζάν Ιπέκ).
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Φαν ντερ Σαρ, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά (81' Φάμπιο), Κάρικ, Σκόουλς, Φλέτσερ (63' Μπεμπέ), Νάνι (29' Γι-Σουνγκ Πάρκ), Ομπερτάν, Μπερμπάτοφ.

Βαλένθια - Ρέιντζερς 3-0

Σκόρερς: 33' και 71' Σολδάδο, 91' Τίκο Κόστα
Γήπεδο: "Μεστάγια", Βαλένθια
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Στο 8' ο Νέισμιθ είχε δοκάρι σε σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η Βαλένθια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το κοντινό σουτ του Ρομπέρτο Σολδάδο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χουάν Μάτα και αδυναμία της άμυνας να διώξει.

Και πάλι ο Ρομπέρτο Σολδάδο ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71' και ουσιαστικά "κλείδωσε" την νίκη για τις "νυχτερίδες".

Ο πρώην άσος των Χετάφε και Ρεάλ άλλαξε την μπάλα με τον Μάτα, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ σκόραρε με τον ΜακΓκρέγκορ να μπορεί να διώξει.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τίκο Κόστα, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει στο 90' με σουτ στην κίνηση ένα ακόμη εξαιρετικό τέρμα στην διοργάνωση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέσαρ, Μιγκέλ, Ντιέγκο Ναβάρο, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Αλμπέλδα, Μπανέγκα (70' Τίνο Κόστα), Χοακίν (85' Πάμπλο Ερνάντεθ), Μάτα, Αντούριθ, Σολδάδο (78' Μανουέλ Φερνάντες).
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Μπρόουντφουτ, Γουέιρ, Μπουγκέρα, Πάπατς, ΜακΚάλοχ, Ντέιβις, Εντού (84' Λάφερτι), Γουΐτακερ, Νέισμιθ, Κένι Μίλερ.

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γ. 10 (5-0)
2. Βαλένθια 7 (8-2)
3. Ρέιντζερς 5 (2-4)
4. Μπούρσασπορ 0 (0-9)

Μπούρσασπορ - Μάντσεστερ Γ. 0-3

Βαλένθια - Ρέιντζερς 3-0



Τότεναμ και Ίντερ έχουν από 7 βαθμούς, αλλά η Τότεναμ είναι 1η έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς.
Τότεναμ - Ίντερ 3-1

Σκόρερς: 18' Φαν ντερ Φάαρτ, 61' Κράουτς, 89' Παβλιουτσένκο / 80' Ετο'ό
Γήπεδο: "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", Λονδίνο
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ τελευταία στιγμή κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να ξεκινήσει στην 11άδα και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο Λονδίνο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ από αριστερά βρήκε τον Λούκα Μόντριτς στον χώρο του κέντρου και ο Κροάτης με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Φαν ντε Φάαρτ τετ-α-τετ με τον Καστελάτσι και τον νίκησε με εξαιρετικό πλασέ.

Οι Άγγλοι έφτασαν πολύ κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα στο 25', ο Μπέιλ έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, ξεπέρασε τον Μάικον και μετά την σέντρα του ο Πίτερ Κράουτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ μετά το κοντινό πλασέ του.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Ίντερ ήρθε στο 43' με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και ο Κάρλο Κουντιτσίνι να διώχνει σε κορνερ.

Μία ακόμη φανταστική κούρσα του Γκάρεθ Μπέιλ έφερε το δεύτερο γκολ των "σπερς" στο 61', με τον Κράουτς να σκοράρει με κοντινό πλασέ μετά την σέντρα του Ουαλού.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπέιλ έκανε φανταστική ντρίμπλα στον Μάικον, και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κράουτς, αλλά η μπάλα είχε περάσει έξω από την τελική γραμμή και το τέρμα δεν μέτρησε, όμως η προσπάθεια του αριστεροπόδαρου άσου ήταν μοναδική.

Στο 80' η Ίντερ μπήκε ξανά στο ματς με τον Σαμουέλ Ετο'ό να μειώνει σε 2-1, με εξαιρετικό σουτ, έπειτα από έξυπνη κίνηση στην περιοχή, αφού τροφοδοτήθηκε από τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Στο 89' ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε ασύλληπτη κούρσα από αριστερά ξανά, άφησε μέτρα πίσω τον Λούσιο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ρομάν Παβλιουτσένκο, με τον Ρώσο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Χάτον, Γκαλάς, Καμπούλ, Ασού-Εκοτό, Χάντλστοουν, Μόντριτς, Λένον (85' Παλάσιος), Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (46' Τζίνας), Κράουτς (76' Κράουτς).
ΙΝΤΕΡ: Καστελάτσι, Μάικον, Λούσιο, Σαμουέλ, Κίβου, Σανέτι, Μουντάρι (53' Νουάνκουο), Σνάιντερ, Μπιαμπιανί (64' Κουτίνιο), Πάντεβ (71' Ντιέγκο Μιλίτο), Ετο'ό.

Βέρντερ - Τβέντε 0-2

Σκόρερς: 81' Σαντλί, 84' Λούουκ ντε Γιονγκ
Γήπεδο: "Βέζερσταντιον", Βρέμη
Διαιτητής: Αλέν Αμέρ (Λουξεμβούργο)

Η αποβολή του Τόρστεν Φρινγκς στο 75' άλλαξε τα δεδομένα στην Βρέμη και η Τβέντε εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα, έτσι με πρωταγωνιστή τον Νασέρ Σαντλί πήρε την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στο Champions League.

Ο Σαντλί άνοιξε το σκορ στο 81' με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά και τύχη, καθώς η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία.

Στο 84' ο Σαντλί ήταν ουσιαστικά ο δημιουργός, καθώς με εντυπωσιακό "τακουνάκι" τροφοδότησε τον Μπράιαν Ρουΐς και αυτός με σέντρα τον Λούουκ ντε Γιονγκ για να διαμορφώσει με κεφαλιά το τελικό 0-2.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μίλιτζ, Μπάργκφεντε (59' Αρναούτοβιτς), Μέρτεζακερ, Πρεντλ, Ουέσλεϊ, Φρινγκς, Γένσεν, Χαντ, Μαρίν, Πισάρο, Ούγκο Αλμέιδα.
ΤΒΕΝΤΕ: Μιχαΐλοφ, Ροσάλες, Βίσγκερχοφ, Ντάγκλας, Λέγκερς, Λάντζαατ, Μπένγκτσον (76' Σίμπελσμπεργκερ), Λούουκ ντε Γιονγκ (91' Στόκεντρε), Σαντλί (86' Βουΐτσεβιτς), Μπράιαν Ρουΐς, Γιάνκο.
*75' κόκκινη Φρινγκς

Η βαθμολογία

1. Τότεναμ 7 (12-8)
2. Ίντερ 7 (11-8)
3. Τβέντε 5 (6-7)
4. Βέρντερ 2 (3-9)
Τότεναμ - Ίντερ 3-1 (highlights)



Βέρντερ - Τβέντε 0-2 (highlights)



Η Μπενφίκα με 4 ασίστ του Κάρλος Μαρτίνς προηγήθηκε με 4-0 την Λιόν, αλλά τελικά νίκησε με 4-3, ενώ στο 0-0 έμειναν Χαποέλ και Σάλκε στο Τελ Αβίβ.
Σάλκε - Μπενφίκα 2-0

Σκόρερς: 73' Φαρφάν, 85' Χούντελααρ
Γήπεδο: "Βέλτινς-Αρίνα", Γκέλζενκιρχεν
Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Η λύτρωση για την Σάλκε ήρθε στο 73', όταν ο Χούντελααρ έκανε την σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τζέφερσον Φαρφάν που κοντρόλαρε και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 85' ο Ραούλ έκλεψε την μπάλα στο κέντρο από τον Νταβίντ Λουΐζ, τροφοδότησε τον Τζόουνς και αυτός έκανε την ασίστ για να να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Χούντελααρ με κοντινό πλασέ.

ΣΑΛΚΕ: Νόιερ, Ουτσίντα (58' Σάρπεϊ), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μέτζελντερ, Σμιντζ, Ματίπ, Φαρφάν, Ράκιτιτς (66' Τζόουνς), Χουράδο (78' Κλούγκε), Ραούλ, Χούντελααρ.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ρομπέρτο, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Νταβίντ Λουΐζ, Σέζαρ Πεϊσότο, Χάβι Γκαρθία, Γκαϊτάν (46' Σάλβιο), Φάμπιο Κοεντράο, Κάρλος Μάρτινς, Σαβιόλα (63' Αϊμάρ), Όσκαρ Καρντόσο (71' Άλαν Κάρντετς).

Χαποέλ Τελ-Αβίβ - Λιόν 1-3

Σκόρερς: 79' πέν. Ενιάμα / 7' πέν. και 36' Μπάστος, 94' Πιάνιτς
Γήπεδο: "Μπλούμφιλντ", Τελ-Αβίβ
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Μόλις στο 7' ο Ζιμί Μπριάν κέρδισε πέναλτι από τον Μπαντιέρ και ο Μίσελ Μπάστος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ για τους "λιονέ".

Ο Βραζιλιάνος διπλασίασε τα προσωπικά γκολ του και της ομάδας του στο 36' με πανίσχυρο σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γιοάν Γκουρκούφ, που έστρωσε την μπάλα στον Μπάστος, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε πετύχει το γκολ και στην πρεμιέρα (νίκη της Λιόν με 1-0 επί της Σάλκε).

Οι Ισραηλινοί κατάφεραν να μειώσουν στο 79' με εκτέλεση του τερματοφύλακά τους, Βίνσεντ Ενιάμα, αλλά δεν κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν και μάλιστα δέχτηκαν και τρίτο γκολ από τον Πιάνιτς στο 94'.

ΧΑΠΟΕΛ: Ενιάμα, Μποντάρβ, Ντάγκλας ντα Σίλβα, Μπαντιέρ, Μπεν-Νταγιάν, Γιαντίν, Ρόκι (59' Σιβόν), Βερμούτ, Ζάχαβι (59' Αμπουτμπούλ), Σαχάρ (76' Ταμούζ), Σέχτερ.
ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Ντιακατέ, Λόβρεν, Αλί Σισοκό, Τουλαλάν, Σέλστρεμ, Γκουρκούφ (77' Πιάνιτς), Μπάστος (89' Γκοναλόν), Μπριάν, Γκομίς (63' Πιέ).

Η βαθμολογία

1. Λιόν 6 (4-1)
2. Σάλκε 3 (2-1)
3. Μπενφίκα 3 (2-2)
4. Χαποέλ 0 (1-5)

Σάλκε - Μπενφίκα 2-0



Χαποέλ - Λιόν 1-3
Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Μάικλ Όουεν, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των Άγγλων, ενώ οι Ρώσοι ισοφαρίστηκαν στο 86' από τον Μπομπό, και πήραν την νίκη στο 95' με τον Αλντονίν.


Βόλφσμπουργκ - Μάν. Γιουνάιτεντ 1-3

Σκόρερς: 56' Ντζέκο / 44', 83' και 91' Όουεν
Γήπεδο: "Βολκσβάγκεν Αρίνα", Βόλφσμπουργκ
Διαιτητής: Μπιόρν Κούιπερς (Ολλανδία)

Με την κεφαλιά του Μάικλ Όουεν στο 44' από την σέντρα του Νάνι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια κερδίζοντας με 1-0, όμως με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Έντιν Ντζέκο ισοφαρίζοντας στο 56'.

Ο Μάικλ Όουεν όμως είχε κέφια και σκόραρε άλλες δύο φορές, στο 83' και το 91', αποδεικνύοντας πως η μεταγράφη του καλοκαίρι ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Ράιτερ, Ρικάρντο Κόστα, Μπαρτζάλι, Σέφερ, Ζοσουέ, Χασέμπε (72' Ζιανί), Γκέντνερ, Μισίμοβιτς, Γκραφίτε (72' Ντεγιαγκάι), Ντζέκο.
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ: Κούσζτσζακ, Παρκ, Φλέτσερ, Κάρικ, Εβρά, Γκίμπσον, Σκόουλς, Νάνι (74' Βαλένσια), Ουέλμπεκ (74' Ομπερτάν), Άντερσον, Όουεν.

Μπεσικτάς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

Σκόρερ: 86' Μπομπό / 41' Κράσιτς, 95' Αλντονίν
Γήπεδο: "Ινονού", Κωνσταντινούπολη
Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)

Ο Μίλος Κράσιτς με το τέταρτο γκολ του στην φετινή διοργάνωση έδωσε προβάδισμα στους Ρώσους με εξαιρετικό σουτ στο 41'.

Ο Μπομπό με κοντινό κατάφερε να ισοφαρίσει για τους Τούρκους στο 86', αλλά στο 95' ο Αλντονίν έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΤΣΣΚΑ και την νίκη.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ρουστού Ρετσμπέρ, Ιμπραχίμ Κας, Σίβοκ, Φεράρι, Ιμπραχίμ Ουζουλμές, Ιμπραχίμ Τοραμάν, Ερνστ, Φινκ (77' Ουγκούρ Ιντσεμάν), Εκρέμ Νταγκ (68' Νιχάτ Καχβετσί), Ροντρίγκο Τέγιο (87' Μερτ Νομπρέ), Μπομπό.
ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Οντιά, Σεμπρέρας, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ, Αλντονίν, Ράχιμιτς, Κράσιτς (82' Ολίσε), Μαμάεβ, Ντζαγκόεβ (96' Γκριγκόριεβ), Νεσίντ.

Η τελική βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γ. 13 (10-6)
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10 (10-10)
3. Βόλφσμπουργκ 7 (9-8)
4. Μπεσικτάς 4 (3-8)


Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γ. 1-3



Μπεσικτάς - ΤΣΣΚΑ 1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου