Μπουρούσης: "Μετράνε οι νίκες"
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος με 17 πόντους έκανε τα πάντα για να συμβάλλει στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα με 93-66 στο ΣΕΦ. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ τόνισε ότι η ομάδα του νίκησε πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε και ο ίδιος, ενώ επισήμανε ότι περισσότερο μετράνε οι νίκες από τις εμφανίσεις.
Αναλυτικά, ο διεθνής σέντερ δήλωσε: "Είχαμε ένα πραγματικά πολύ κακό αγώνα στη Γερμανία. Όλη η ομάδα είχε κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Μπάμπεργκ, κανείς δεν είχε παίξει καλά και αμέσως καταλάβαμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρώτα απέναντι στην ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα, και κατόπιν απόψε απέναντι στη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα θέλαμε νίκες για να συνέλθουμε από την ήττα στη Γερμανία. Γνωρίζαμε απόψε ότι μόνο με νίκη θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να στοχεύουμε στην πρώτη θέση του ομίλου. Τα καταφέραμε, πιο εύκολα από ό,τι θα περιμέναμε. Δεν έχει τόση σημασία το αν παίξαμε καλό μπάσκετ ή όχι. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες. Αυτό μας ενδιαφέρει".

RedPlanet.gr - Μπουρούσης αποδυτήρια
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Νεστέροβιτς: "Συνδυάσαμε νίκη με καλή εμφάνιση"

Από τους καλύτερους του Ολυμπιακού ήταν και ο Ράσο Νεστέροβιτς, με τον Σλοβένο σέντερ να σχολιάζει αμέσως μετά: "Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό ματς στη Γερμανία απέναντι στην Μπάμπεργκ. Γνωρίζαμε ότι ο αποψινός αγώνας απέναντι στη Μάλαγα ήταν μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά από μια αναπάντεχη ήττα. Πράγματι, καταφέραμε να νικήσουμε, συνδυάζοντας αυτή την επιτυχία με καλή εμφάνιση, γεγονός που βοηθά στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής μας.

RedPlanet.gr - Nεστέροβιτς (αποδυτήρια)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Ξεκινήσαμε την αναμέτρηση με πολλή ενέργεια, πάθος και συγκέντρωση. Δεν επιτρέψαμε στη Μάλαγα να ακολουθήσει τον ρυθμό μας και δεν κατάφερε ποτέ να “ματσάρει” αυτήν την ενεργητικότητά μας. Αυτή ήταν και η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων απόψε. Σύμφωνοι, ηττηθήκαμε στο Μπάμπεργκ, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Τώρα γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια για τέτοιου είδους ήττες".