ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Είμαστε η καλύτερη ομάδα"





















Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν δεν μπορούσε ούτε και στη χθεσινή προπόνηση να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάτι που φάνηκε στα λόγια του προς τους παίκτες.

"Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Από το Σάββατο το βράδυ αναρωτιέμαι πως έγινε αυτό. Επρεπε να το πάρουμε οπωσδήποτε και δεν πιστεύω πως χάθηκε", τους είπε αρχικά ο Βαλβέρδε συνεχίζοντας με τα λάθη των παικτών: "Επρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην επανάληψη, μπήκαμε πολύ χαλαρά και δεν θέλω να ξαναγίνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει κάτι τέτοιο καθώς το ίδιο έγινε και με τον Αρη. Οταν προηγούμαστε πρέπει να πετυχαίνουμε και άλλα γκολ, είναι απαράδεκτο να μην συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό"

Στη συνέχεια έκανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις για το δεύτερο ημίχρονο: "Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κερδίσει κόρνερ και αμέσως να δεχόμαστε κόρνερ. Είναι απαράδεκτο να έχουμε κερδίσει φάουλ, να το εκτελούμε και έπειτα να δεχόμαστε γκολ. Πήγατε όλοι να βάλετε γκολ και αφήσατε τις θέσεις σας. Δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό", σχολίασε ο Βάσκος κόουτς.

Ωστόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να σημειώσει το πόσο πιστεύει αυτή την ομάδα: "Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το ντέρμπι, αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου