ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Αναλυση της αγωνιστικής παρουσίας των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στην AEK.Η κριτική των παικτών 
Θοδωρής Παπαλουκάς: Έπαιξε για 22 λεπτά και έκανε ό,τι ακριβώς του ζήταγε ο Ίβκοβιτς στο παρκέ. Πέτυχε 9 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ.
Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς: Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στους "ψηλούς" της ΑΕΚ, πέτυχε 10 εύκολους πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Τζαμόν Γκόρντον: Δεν σημείωσε πόντο στο ματς, είναι αρκετά διστακτικός στην επίθεση, αλλά συνεχίζει να μαζεύει ριμπάουντ. Από γκαρντ, όμως, περιμένεις περισσότερα.

Βασίλης Σπανούλης: Στάθηκε κυρίως στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας, εξ ου και οι 9 ασίστ του Βασίλη, ενώ στην επίθεση πέτυχε 6 πόντους.

Γιάννης Μπουρούσης: Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 15 πόντους ενώ μάζεψε παράλληλα εύκολα 7 ριμπάουντ.

Μιχάλης Πελεκάνος: Σε 23 λεπτά πέτυχε 7 πόντους, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, είχε διάθεση, αλλά δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον "Ντούντα".

Ανδρέας Γλυνιαδάκης: Σε 6 λεπτά, πέτυχε 6 πόντους, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ. Ουσιαστικός και αποτελεσματικός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ματ Νίλσεν: Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, 14 πόντοι σε 26 λεπτά συμμετοχής, ιδιαίτερα εύστοχος από τις βολές (6/6).

Κώστας Παπανικολάου: Έβγαλε πολύ ενέργεια και διάθεση στο παρκέ, σμείωσε 14 πόντους ενώ έκανε ρεκόρ καριέρας μαζεύοντας 11 ριμπάουντ. Ο κορυφαίος της ομάδας.

Μίλος Τεόντοσιτς: Κινήθηκε σε "ρηχά νερά", μόλις 5 πόντοι σε 16 λεπτά, ενώ έδωσε και 3 ασίστ.

Δημήτρης Κατσίβελης: O Ίβκοβιτς του έδωσε 9 λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν τα εκμεταλλεύθηκε. Έμεινε άποντος, έχοντας συνολικά 0/5 σουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου