ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ...


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ...

Πάει για νέο σερί! 
Τη νίκη με την οποία θα ξεκινήσει ένα νέο σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, ΝΕΤ / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την ΑΕΚ και θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο Φάληρο. Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες του Ιμπαγάσα και του Ντουντού.


Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-1-1 την ομάδα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο, ο οποίος μπροστά του θα έχει, από δεξιά προς αριστερά, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μοϊσές και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας στα άκρα τον Φετφατζίδη και τον Ριέρα. Πιο μπροστά θα παίξει ο Φουστέρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μοντέστο, Χολέμπας, Νέμεθ, Πάντελιτς, Ρόμενταλ και Γκαλίτσιος. Εκτός έμειναν οι Ζαϊρί, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Μέγιερι, Νίκος Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα και Ντουντού, οι οποίοι θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα που ακολουθούν στις 10:30.

Προϊστορία

Σαρωτική είναι η παράδοση υπέρ του Ολυμπιακού στα εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, με 42 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες! Μετά τις 13/4/2003 (0-0 στη Νέα Σμύρνη) οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει ένα σερί το οποίο έχει φτάσει τις 14 νίκες μέσα-έξω!

Πονάει ο Ιμπαγάσα, πυρετό ανέβασε ο Ντουντού

Χωρίς τον Ντουντού θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο και τα προβλήματα αυξάνονται ύστερα και από τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Βραζιλιάνος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορούσε καν να πάει στου Ρέντη για να τον δει ο γιατρός. Έμεινε στο σπίτι του και αμέσως ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή που του χορήγησε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Νίκος Τζουρούδης.

Όσον αφορά τον Ιμπαγάσα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει περίπου δεκαπέντε ημέρες εκτός δράσης, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την αποθεραπεία του. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.




Θλάση στον τετρακέφαλο ο Ιμπαγάσα

Εισιτήρια και εγγραφές

Μέχρι χθες η προπώληση είχε φτάσει τα 9.500 εισιτήρια και σήμερα από τις 10 το πρωί θα διατεθούν τα εναπομείναντα 8.000 από τα εκδοτήρια του γηπέδου έξω από τις θύρες 17 και 25. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.


Παράλληλα, σήμερα θα πραγματοποιούνται και εγγραφές-ανανεώσεις μελών στον Ερασιτέχνη πριν από τον αγώνα και συγκεκριμένα από τις 16:00. Τα δύο σημεία εγγραφής-ανανέωσης μέλους θα βρίσκονται στο Μουσείο του συλλόγου και στο «Red Store». Όλοι μέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου