ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών



Η κριτική των παικτών
ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: Αν εξαιρέσει κανείς μία άστοχη έξοδο, η παρουσία του ήταν θετικότατη διότι έκανε μια σημαντική απόκρουση στο 36 όταν ο Ολυμπιακός παρέπαιε, πρόλαβε με σπριντ στο 85 τον επιθετικό της Ηλιούπολης που πήγε να κάνει το έμφραγμα και ήταν σε καλή θέση στο μακρινό σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα. Από δική του γρήγορη πάσα στον Παπαδόπουλο ξεκίνησε η μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο! ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ: Καλή παρουσία, με αποκορύφωμα την ωραία σέντρα στο γκολ του Πάντελιτς που έδωσε και την πρόκριση. Έπαιξε ψηλά, έκανε κάποια μπασίματα και αρκετές σέντρες, είχε διάθεση ενώ διόρθωσε το μοναδικό του λάθος στην περιοχή προτού δημιουργηθεί σοβαρός κίνδυνος.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Κι ο Γερμανός διευκολύνθηκε στην πλευρά του να κάνει επιθετικό παιχνίδι, δοκίμασε πολλές προσπάθειες με σέντρες και σουτ, κυρίως στο δεύτερο μέρος και ήταν πολύ μαχητικός, ασχέτως αν εκνεύρισε τον Βαλβέρδε όταν στις καθυστερήσεις είχε κατασκηνώσει στην αντίπαλη πλευρά.

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: Καλός και ψύχραιμος αμυντικός, με πολύ μέλλον και φυσικά μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στις μακρινές μεταβιβάσεις.

ΜΟΔΕΣΤΟ: Κανένα πρόβλημα, άνετο ματς. Ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει κάπως περισσότερο και τους χαφ, καθώς γνωρίζει να κατεβάζει μπάλα και δεν είχε κάποια σημαντική πίεση.

ΟΥΡΤΑΔΟ: Φανερά ανέτοιμος, όχι μόνο επειδή άντεξε μόνο για μια ώρα, αλλά γιατί από τα πρώτα λεπτά είχε λάθη αποχής. «Εξήγησε» με την εμφάνισή του γιατί ο Βαλβέρδε ούτε καν το σκέφτηκε να τον βάλει αλλαγή στο ΟΑΚΑ.

Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε όρεξη, μπήκε καλά στο ματς και παραλίγο να σκοράρει στο 10, αλλά παρά τα τρεξίματά του δεν είχε διάρκεια ούτε πολλές πρωτοβουλίες. Το καλό μακρινό σουτ του το δοκίμασε πρώτη και τελευταία φορά στο 81.

ΖΑΪΡΙ: Οι περισσότερες ενέργειές του δεν έπιασαν, αμυντικά δεν βοηθούσε στην πλευρά, ενώ όταν ήρθε δεξιά πήγε καλύτερα. Δεν ήταν καλός, αλλά δεν ήταν και να γίνει η πρώτη αλλαγή.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Αυτός ήταν σίγουρα η πρώτη αλλαγή. Ελάχιστες σωστές ενέργειες, πολλά λάθη, για άλλη μια φορά μια τρύπα στο νερό. Δεν έδειξε ούτε σήμερα ότι είναι ο παικταράς που έχουμε γνωρίσει και που είναι φαβορί για κορυφαίος Δανός ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν.

ΝΕΜΕΘ: Ακίνδυνος και αόρατος στο πρώτο ημίχρονο όταν έπαιξε ενδιάμεσος. Καλύτερος, πιο κινητικός και με καλές προσπάθειες στην επανάληψη όταν πήγε στα πλάγια, παρότι δεν είναι η θέση του και συχνά συνέκλινε για να σουτάρει ή να πασάρει. Είναι φυσικά πολύ χρήσιμος παίκτης και θέλει ματς για να το δείξει.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Φάνηκε πολύ βαρύς από την αρχή και φορτώθηκε ακόμη περισσότερο όταν στις ευκαιρίες που του δόθηκαν (και ήταν ουκ ολίγες) η μπάλα δεν πήγαινε μέσα με τίποτα. Είχε την δυνατότητα να ξαναπάρει μπροστά ψυχολογικά με κάποιο γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Καθάρισε το ματς στη μοναδική φάση που βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και απέδειξε ξανά ότι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, το γκολ το έχει στο αίμα του. Ξελάσπωσε την ομάδα από απρόβλεπτες περιπέτειες, εκεί που είχε πάει το ματς.

ΝΤΟΥΝΤΟΥ: Συμμάζεψε το παιχνίδι χωρίς να είναι εντυπωσιακός, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι από τη στιγμή που μπήκε ο Ολυμπιακός άρχισε να κάνει τη μία φάση μετά την άλλη.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Είχε μία καλή στιγμή με τη σέντρα στην ευκαιρία του 83, κάποιες ημιτελείς προσπάθειες και, δίχως κάτι το εκρηκτικό, βοήθησε στην γενική επίθεση του τελευταίου εικοσάλεπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου