Μαυροειδής: "Θα κερδίσει ο Ολυμπιακός"
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στο ΣΕΦ την Ουνικάχα Μάλαγα για την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και ο Δημήτρης Μαυροειδής κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη αναμέτρηση, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει την ομάδα της Ανδαλουσίας με την φανέλα της Μπιλμπάο. Μάλιστα, οι Βάσκοι των Μαυροειδή και Βασιλειάδη επικράτησαν με 89-71 της Μάλαγα του Πρίντεζη, στον οποίο έκαναν και το τραπέζι αμέσως μετά. Ο πρώην άσος του Αμαρουσίου, μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να πάρουν το ματς, διότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και συν τοις άλλοις οι Ισπανοί δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ερωτηθεις για το ποια ομάδα είναι φαβορί, απάντησε: "Θεωρώ ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Η Μάλαγα δεν είναι σε καλή κατάσταση, φαίνεται αρκετά κουρασμένη και αυτό έγινε αντιληπτό και στο δικό μας παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, η εικόνα του Ολυμπιακού στο Μπάμπεργκ δεν μου άρεσε, αλλά και σε ποιον άρεσε; Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ ήταν καλός, αλλά και η Ρεάλ ήταν ‘σκοτωμένη’, αφού είχε προηγηθεί φοβερό ντέρμπι με την ομάδα μου στο Μπιλμπάο. Και πάλι, όμως, σας λέω ότι απέναντι στη Μάλαγα ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί".

Αναλύοντας το παιχνίδι της Μάλαγα, είπε: "Είναι μια ομάδα που δείχνει ότι θέλει να τρέξει. Δεν μπορώ να πω ότι παίζει ιδιαίτερα οργανωμένο μπάσκετ. Της αρέσει το ελεύθερο παιχνίδι και κινητήριος μοχλός είναι ο Τερέλ Μακ Ιντάιρ. Διαθέτει αθλητικούς παίκτες στις θέσεις 3 και 4, αλλά στην άμυνα αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως στην αντιμετώπιση του ‘pick and roll’. Δεν είναι και σε καλή κατάσταση, για αυτό βλέπω να υπερισχύει ο Ολυμπιακός".