Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης (4/11). Μία ημέρα αργότερα, ο Αργεντινός μπαλαδόρος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της πειραϊκής ομάδας. Ο 34άχρονος μέσος έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού των προσεχών δύο εβδομάδων. Ο Ιμπαγάσα δεν θα δώσει το "παρών" στα δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος που έπονται, κόντρα σε Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (6/11, 19:30, 9η αγωνιστική) και Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (13/11, 17:15, 10η αγωνιστική).

Πλέον, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, στη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (21/11, 19:30), για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου. Υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δεκαπέντε