ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το τελευταίο του χαρτί! (photos)

ayth einai gia to shmerino matsaki toy lagoy. 

Το τελευταίο του χαρτί!

Τα ρέστα του παίζει ο Παναθηναϊκός, στον αποψινό αγώνα με τη Ρούμπιν στο Καζάν (19:30, Mega / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποδράσουν με το «διπλό» από τη Ρωσία και να διεκδικήσουν στις επόμενες αγωνιστικές του Champions League την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή να πάρουν το «εισιτήριο» για το Europa League.


Το τελευταίο του χαρτί!Έχοντας άλλον αέρα από τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια καλούνται να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση και να παλέψουν για τις όποιες πιθανότητες έχουν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα είναι οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Καντέ. Στο κέντρο μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλμπέρτο και ο Σιμάο, οι οποίοι στα άκρα θα έχουν τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γκοβού, αριστερό ο Καραγκούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαριέγκι, Πλεσί, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Λουίς Γκαρσία και Μαυρίας. Στην Αθήνα έμειναν οι Λέτο (το γόνατό του δεν έχει υγρό, αλλά ο ίδιος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις), Νίνης (η θλάση έχει ξεπεραστεί, αλλά ο νεαρός άσος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα), Δημούτσος και Σεϊταρίδης.

 «Πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι ως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες, για να πετύχουμε κάτι καλό. Με μία νίκη μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα. Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη», τόνισε ο Νιόπλιας στους ποδοσφαιριστές του.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥ ΚΑΚΟΥ...
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΑ...ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου