ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Οι "ομορφιές" του Κάκου στο πιάτο σας (video)

Οι "ομορφιές" του Κάκου στο πιάτο σας
31 Οκτωβρίου 2010
Το RedPlanet.gr έφτιαξε ένα ενδεικτικό βιντεάκι με τα λάθη του Κερκυραίου, Τάσου Κάκου, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, που συνέβαλαν στην ανατροπή του αγώνα και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1.
Οι "ομορφιές" του Κάκου στο πιάτο σας
Μπορεί ο Ολυμπιακός με την κακή εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να μην ήταν καλός και να επέτρεψε στον αντίπαλο να αντιστρέψει το εις βάρος του σκηνικό, αλλά υπήρξε η αγαστή συνεργασία του Κερκυραίου ρέφερι, Τάσου Κάκου. Με τις αποφάσεις του, ο εν λόγω διαιτητής (γνωστός για τα φίλαθλα αισθήματά του...) ουσιαστικά συνέβαλλε στη νίκη του "τριφυλλιού" με 2-1, αφού σε 3-4 περιπτώσεις ελέγχεται για τα σφυρίγματά του.

Το RedPlanet.gr έφτιαξε ένα βιντεάκι με συγκεκριμένες φάσεις που υπήρξαν δυο μέτρα και δυο σταθμά όσον αφορά την αντιμετώπιση και οι οποίες καταδεικνύουν ότι χρειάστηκε "δεκανίκι" για να μπορέσει ο θρασύς Σισέ και η παρέα του να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Κάκος από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του και δεν ήταν μόνο η φάση του πέναλτι που φανέρωσε ότι ήθελε να παίξει έδρα και να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Άλλωστε, η κάμερα δίνει τις καλύτερες απαντήσεις και όχι τα όσα μπορεί να γράφονται.

Κατ' αρχάς, στο 4ο λεπτό του αγώνα χαρίζεται σε κόκκινη κάρτα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για αγκωνιά με το δεξί χέρι στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο άσος του "τριφυλλιού" χτύπησε τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, πηγαίνοντας με φόρα πάνω του, αλλά ο Κάκος δεν... συγκινήθηκε έστω να του δείξει μια κίτρινη. Στην επανάληψη πήρε μια στο 48', άρα θα ήταν η δεύτερή του στο ματς. Ψιλά γράμματα...

Όσο γι' αυτό που συνέβη δυο λεπτά μετά, από που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ακουμπάει την μπάλα προτού αυτή φτάσει στον εκτεθειμένο Λουίς Γκαρσία (δεν δίνει οφσάιντ ο Ακρίβος) και μετά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος διώχνει καθαρά την μπάλα και ο Κερκυραίος "βλέπει" πέναλτι, αποβάλλοντας μάλιστα τον στόπερ των Πειραιωτών. Με το "έτσι θέλω", ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στο σκορ και με λιγότερο παίκτη για περίπου μισή ώρα και φυσικά ήταν πολύ δύσκολο από εκεί και πέρα να αντιδράσει. Άξιος ο Κάκος, άξιος...

Ιδού τα διαιτητικά λάθη του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι
 

RedPlanet..gr - Tα λάθη του Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου