ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πλήγμα με Ιμπαγάσα

Πλήγμα με Ιμπαγάσα 

04/11/2010

Πλήγμα με Ιμπαγάσα  
 
Χάνει τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός! Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και θα απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».
Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή ο 34χρονος μέσος θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και θα υπολογιστεί το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού (μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού), πράγμα που σημαίνει απουσία για περίπου δύο εβδομάδες. Ο πολύτιμος χαφ είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην Ηλιούπολη προκειμένου να πάρει ανάσες, ωστόσο η κακοδαιμονία τον έπληξε μία ημέρα μετά. Πέρα από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ο Ιμπαγάσα χάνει και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, ενώ θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στις 21 Νοεμβρίου.

Πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ιμπαγάσα προοριζόταν για το βασικό σχήμα, αλλά πλέον το πιθανότερο είναι να αντικατασταθεί από τον Μοϊσές Ουρτάδο (με τον Ντουντού να αναλαμβάνει πιο οργανωτικό ρόλο), καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη θέση του κεντρικού χαφ. Δεν αποκλείεται, πάντως, να πάρει θέση βασικού ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Ηλιούπολη, σε αντίθεση με τον Μοϊσές που φάνηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου