ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτώνΘοδωρής Παπαλουκάς: Η νίκη είναι αφιερωμένη στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στην Euroleague. Ο Παπαλουκάς έπαιξε 16:16, πέτυχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), μοιράζοντας τέσσερις ασίστ και κάνοντας δύο κλεψίματα. Δεν χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω, βάσει της εξέλιξης του αγώνα, καθώς οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους. Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς: Ποιοτική εμφάνιση από τον Σλοβένο σέντερ, ο οποίος ήταν "λίρα εκατό" για μία ακόμα φορά κάτω από τη ρακέτα. Αγωνίστηκε 16:52 λεπτά, πετυχαίνοντας 11 πόντους (5/7 δίποντα). Είχε, παράλληλα, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Βασίλης Σπανούλης: Επέστρεψε στις έξοχες εμφανίσεις, μετά την κακή παρένθεση στο Μπάμπεργκ. Σε 25:58 συμμετοχής, σημείωσε 16 πόντους (4/8 βολές, 3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα), ενώ είχε 7 ασίστ και 2 κλεψίματα. Από την αρχή πήρε την ομάδα στην πλάτη του και ήταν απολαυστικός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Γιάννης Μπουρούσης: Ανταποκρίνεται στο ρόλο που του έχει αναθέσει ο προπονητής του. Παίζει με πλάτη στο καλάθι, εξ ου και τα έντεκα δίποντα που επιχείρησε. Ολοκλήρωσε το ματς 17 πόντους (1/2 βολές, 8/11 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ), σε μόλις 18:35. Πρώτος σκόρερ του αγώνα, μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου.

Μιχάλης Πελεκάνος: Μπήκε στη 12άδα επειδή ο Ίβκοβιτς κάνει "καψώνι" στον Κέσελ (έμεινε εκτός αποστολής για δεύτερο σερί ματς) προκειμένου ο τελευταίος να ανεβάσει στροφές. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Μεστή παρουσία από τον Λουκά, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Σημείωσε 9 πόντους (3/5 βολές, 3/6 δίποντα) σε 16:26 και ήταν ο γνωστός καλός Μαυροκεφαλίδης.

Ανδρέας Γλυνιαδάκης: Έπαιξε στο τέλος, για 04:33, όταν η πλάστιγγα είχε γείρει ξεκάθαρα υπέρ του Ολυμπιακού. Πήρε όλη κι όλη μία προσπάθεια και την αξιοποίησε. Δύο πόντοι, με 1/1 δίποντο.

Ματ Νίλσεν: Δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιωπρεί στη μέση, αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε. Μόνο και μόνο για αυτό, του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν πήρε πολλές προσπάθειες (πέτυχε 4 πόντους, με 2/3 δίποντα, σε 23:31) και ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Κώστας Παπανικολάου: Μακράν, η καλύτερη φετινή εμφάνισή του. Ίσως θορυβήθηκε από το νέο αποκλεισμό του Κέσελ από την αποστολή, καθώς διαπιστώνει ημέρα με την ημέρα πως ο Ίβκοβιτς δεν αστειεύεται. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν συγκλονιστικός. Πέτυχε 17 πόντους, με εκπληκτικά ποσοστά (3/3 βολές, 4/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο), σε 26:54. Είχε πάθος στο παιχνίδι του, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και ήταν συνεπής πάνω στο παρκέ σε όλα τα καθήκοντά του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η καλύτερη παρουσία του, στη μέχρι τώρα καριέρα που κάνει στον Ολυμπιακό.

Μίλος Τεόντοσιτς: Ο Σέρβος ηγέτης βρίσκει τον εαυτό του. Δεν έκανε κατάχρηση προσπαθειών από το τρίποντο και μοίρασε έξοχα το παιχνίδι του Ολυμπιακού, έχοντας 9 ασίστ στο ενεργητικό του. Πέτυχε 11 πόντους (2/4 βολές, 0/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα), σε 31:49. Είχε το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από πλευράς Ολυμπιακού.

Γιοτάμ Χαλπερίν: Δεν αγωνίστηκε ούτε όταν όταν το παιχνίδι είχε κριθεί. Ο Ισραηλινός γκαρντ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία, είναι φανερό.

Τζαμόν Γκόρντον: Ο Αμερικανός "εργάτης" ήταν εξαιρετικός στην άμυνα και έκανε τέσσερα κλεψίματα. Αυτή τη φορά, σκόραρε και 4 πόντους (2/4 δίποντα), σε 16:09.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου