ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

O Mάρκο Κέσελ στο RedPlanet.gr (video)

O Mάρκο Κέσελ στο RedPlanet.gr
Επιμέλεια: Νότης Ψιλόπουλος
02 Νοεμβρίου 2010

Ο Μάρκο Κέσελ, μίλησε αποκλειστικά στο RedPlanet.gr, για το παιχνίδι με την Μάλαγα, για το τι πήγε στραβά στο Μπάμπεργκ, για τα τρίποντα ενώ τόνισε "είμαστε αδέρφια" λόγω Ερυθρού Αστέρα. Δείτε τα βίντεο.
O Mάρκο Κέσελ στο RedPlanet.gr
Κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, λίγο πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (3/11) με αντίπαλο την Μάλαγα (19:30, Novasports) στο Φάληρο, ο Μάρκο Κέσελ, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του RedPlanet.gr. Ο Σέρβος σμολ-φόργουορντ, αναφέρθηκε στο σημαντικό ματς κόντρα στην ισπανική ομάδα, έκανε το δικό του σχόλιο για το τι πήγε στραβά στο Μπάμπεργκ, επεσήμανε πως όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται αγωνιστικά και τόνισε πως γνωρίζει την αδελφοποίηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο υποστηρίζει, σχολιάζοντας "είμαστε αδέρφια".


"Είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια στον Ολυμπιακό"

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, ο Μάρκο Κέσελ, σχολίασε στο RedPlanet.gr: "Eίχαμε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούμε σαν ομάδα για αυτή την σεζόν, επειδή τόσο εγώ, όσο ο Μίλος (Τεόντοσιτς) και ο κόουτς Ίβκοβιτς, ενσωματωθήκαμε με την ομάδα την τελευταία στιγμή. Πάντως, από το πρώτο ματς που δώσαμε στην Ευρωλίγκα εναντίον της Ρεάλ στην έδρα μας, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η δυναμική στήριξη των φιλάθλων μας και αυτό που μου αρέσει είναι το γεγονός πως στον Ολυμπιακό όλα λειτουργούν σαν να είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας".

"Νίκη για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ξανά"

Για το παιχνίδι κόντρα στην Μάλαγα, ο Σέρβος σουτέρ, επεσήμανε: "Δυστυχώς φέραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη Γερμανία και μετά από αυτό το ματς, αυτό που θέλουμε και έχουμε ανάγκη τώρα, είναι να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Μάλαγα στο ΣΕΦ, καθώς αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει πίσω την χαμένη αυτοπεποίθηση μας από την ήττα στο Μπάμπεργκ. Χρειάζεται να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλά όπως κάναμε στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Προσωπικά, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ισπανική ομάδα, αλλά από πλευράς μας το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε".

"Eίχαμε, απλά, μία κακή μέρα στο Μπάμπεργκ"

Όσον αφορά για το τι πράγμα πήγε στραβά στο Μπάμπεργκ, ο 22άχρονος σμολ-φόργουορντ, τόνισε: "Kακή μέρα, ξέρεις. Σουτάραμε πολλά τρίποντα στα οποία αστοχήσαμε, παίξαμε κακή άμυνα, αλλά αν είναι να το περιγράψω αυτό που συνέβη στο Μπάμπεργκ με μία λέξη, θα έλεγα πως είχαμε, απλά, μία κακή μέρα. Αυτό που ελπίζω είναι πως μάθαμε κάτι από αυτή την ήττα και εύχομαι να μην συμβεί ξανά". "Xρειάζομαι να βρω τον ρυθμό μου ξανά"

O κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει από τον Μάρκο Κέσελ πολλά τρίποντα, εκείνος απαντά: "Για μένα είναι το ξεκίνημα μίας νέας σεζόν και προσωπικά χρειάζομαι να βρω τον ρυθμό μου, γιατί αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί. Με τις καλές προπονήσεις όμως που θα κάνω και όσο περνάνε οι αγώνες που θα παίζω, σίγουρα θα βελτιώνομαι και θα τα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Προς το παρόν, είναι μία νέα αρχή για μένα και ελπίζω στο μέλλον όχι μόνο τα τρίποντα μου, αλλά τα τρεξίματα και οι άμυνες μου να είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο".

"Παίκτης-σταρ ο Σπανούλης"

Oι ερυθρόλευκοι πέρσι έφτασαν στον τελικό της Ευρωλίγκας, άραγε μπορούν να τα καταφέρουν ξανά; Ο Σέρβος "φονιάς, είναι αισιόδοξος: "Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τελικό Ευρωλίγκας. Αυτή την στιγμή υπάρχει μία νέα ομάδα, έγιναν αλλαγές στο ρόστερ, πολύ σημαντικοί παίκτες της περσινής ομάδας αποχώρησαν, αλλά έχουμε φέτος στην ομάδα μας, όμως, έναν παίκτη-σταρ όπως είναι ο Σπανούλης. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός η εικόνα μας θα βελτιώνεται και πιστεύω πως θα καταφέρουμε ξανά να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης".

"Ο κόσμος μας είναι φανταστικός"

Όσον αφορά για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο 22άχρονος σουτέρ, υπογράμμισε: "Όπως έχω ξαναπεί σε δηλώσεις μου για τον Ολυμπιακό, είμαστε αδέρφια, καθώς υποστηρίζω τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία και γνωρίζω την αδελφοποίηση που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Ο κόσμας μας είναι φανταστικός και από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα, για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αλλά και για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας."
 

RedPlanet.gr - Ο Μάρκο Κέσελ αποκλειστικά στο R.P
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

RedPlanet.gr - Ο Μάρκο Κέσελ αποκλειστικά στο R.P
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Ο Μάρκο Κέσελ αποκλειστικά στο R.P
Ανέβηκε από redplanetgr. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

RedPlanet.gr - Προπόνηση
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου