ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"Στον Ολυμπιακό απαγορεύεται η ήττα"!


"Στον Ολυμπιακό απαγορεύεται η ήττα"!

  04/11/2010

Τα χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα από την Ουρουγουάη είναι πάρα πολλά, αλλά πα΄ρα το συγκεκριμένο γεγονός ο Χούλιο Λοσάντα δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό!

Ο Λατινοαμερικάνος παλιός ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων", που παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ, συμφωνεί με τον Βαλβέρδε για τους επιθετικούς προσανατολισμούς της ομάδας!Ο Λοσάντα μίλησε στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" και δήλωσε: "Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τον Βαλβέρδε. Έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός για να κερδίζει. Με στιλ επιθετικό! Αλλά όταν παίζεις ένα ντέρμπι πρέπει να πάρεις τις προφυλάξεις σου. Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τη φιλοσοφία του Βαλβέρδε, αλλά σε ορισμένα ματς πρέπει να παίξεις και λίγο για το αποτέλεσμα, να μη χαρίζεσαι στον αντίπαλο. Στον Ολυμπιακό απαγορεύεται η ήττα, στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται να χάνει"!

Για τον σκόρερ του ντέρμπι, Κέβιν Μιραλάς είπε: "Το τέρμα του Ολυμπιακού ήταν γκολάρα! Πραγματικά μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Μραλάς, πέτυχε από αυτά τα γκολ που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Ο Μιραλάς έδειξε, εκτός από το υπέροχο γκολ που πέτυχε, ότι διαθέτει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι και πολύ γρήγορος και πιστεύω και ελπίζω να είναι ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και θα τον βοηθήσει πολύ τα επόμενα χρόνια".

Για τη δική του θητεία και τα ντέρμπι τότε τόνισε: "Είχα την τρομερή τύχη να παίζω στη μεγάλη ομάδα του Γουλανδρή και όποτε έπαιξα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχασα ποτέ! Αυτό το παιχνίδι ήταν πάντα το πιο ξεχωριστό, στο άγχος, σε όσα το περιβάλλουν πριν και μετά τη λήξη του. Αυτό μας το μετέδιδαν και οι ίδιοι οι φίλαθλοί μας. ‘Κερδίστε τον Παναθηναϊκό και ας χάσετε το πρωτάθλημα’ μας έλεγαν!"

Οσο για τον τεχνικό των Πειραιωτών σημείωσε: "Στηρίξτε τον Ερνέστο Βαλβέρδε! Όσο είναι προπονητής του Ολυμπιακού, πρέπει πάντα ο φανταστικός κόσμος της ομάδας να είναι στο πλευρό του. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα είναι και πάλι πρωταθλητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου