ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Παναθηναϊκού, στη Δανία, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη με στόχο να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση.

 Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν το αβαντάζ έναντι της Ρουμπίν Καζάν και του Παναθηναϊκού για τη δεύτερη θέση.

Τα φώτα πέφτουν όμως στο Λονδίνο και το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" όπου η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ με νωπές ακόμη τις μνήμες από το εντυπωσιακό 4-3 υπέρ των "νερατζούρι" στο Μιλάνο μετά από ένα "χορταστικό" παιχνίδι.

Με ενδιαφέρον αναμένονται ακόμη οι αναμετρήσεις της Μπενφίκα με την Λιόν στην Πορτογαλία, της Βαλένθια με την Ρεϊντζερς στην Ισπανία ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην Τουρκία με αντίπαλο την Μπούρσασπορ. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

1ος όμιλος: Η δεύτερη πράξη του ντέρμπι κορυφής του γκρουπ, παίζεται στο Λονδίνο όπου η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ(21:45-Νovasports 1). Οι λονδρέζοι ηττήθηκαν με 4-3 στο προηγούμενο παιχνίδι στο Μιλάνο αλλά πλέον φιλοδοξούν με "όπλο" την έδρα να φτάσουν στο τρίποντο με το οποίο πλέον θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ από την άλλη πλευρά θέλει να δείξει ποιός είναι το "αφεντικό" στον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει σε θέση ισχύος.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, στη Βρέμη, η Βέρντερ θα αντιμετωπίσει την Τβέντε με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την πρώτη τους νίκη με την οποία θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα απέναντι στους Ολλανδούς που ψάχνουν για το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, έχοντας το μυαλό και στην τρίτη θέση που οδηγεί στην συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

2ος όμιλος:Στην Πορτογαλία στρέφεται το ενδιαφέρον στην τέταρτη αγωνιστική του ομίλου. Η Μπενφίκα θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Λιόν(21:45-Νοvasports 6) για να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση-πρόκριση καθώς δεν έχει  περιθώρια για απώλειες, ειδικά στην έδρα της.

Οι Γάλλοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα επί Πορτογαλικού εδάφους.

Στον άλλο αγώνα, η Σάλκε θέλει να φτάσει στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο κόντρα στην Χάποελ αυτή την φορά στο Ισραήλ για να παραμείνει σε πλεονεκτική θέση έναντι της Μπενφίκα για ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στον επόμενο γύρο.


Η ομάδα του Ισραήλ από την άλλη πλευρά θα αγωνιστεί με στόχο να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο γκρουπ.

3ος όμιλος:Τα ρέστα της για την πρόκριση στον επόμενο γύρο παίζει στο "Μεστάγια" απέναντι στην Ρεϊντζερς, η Βαλένθια(21:45-Νοvasports 4). Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις "νυχτερίδες" για να ξεπεράσουν τους πρωταθλητές Σκωτίας στη δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι στην αντίπερα όχθη θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα μείνουν σε θέση ισχύος έναντι των Ισπανών για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο δεύτερο παιχνίδι, στην Τουρκία η Μπούρσασπορ θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(21:45-Νοvasports 7). Οι "κόκκινοι διάβολοι" θέλουν να φτάσουν στη δεύτερη νίκη κόντρα στους Τούρκους με την οποία θα παραμείνουν στην πρώτη θέση, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά θα κυνηγήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στον όμιλο για να αποδείξουν ότι δεν βρέθηκαν τυχαία στην φάση των ομίλων.

4ος όμιλος:Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, θέλει να κάνει στη Δανία, η Μπαρτσελόνα(21:45-Νovasports 3). Οι Καταλανοί μετά τη νίκη τους στη Βαρκελώνη επί της Κοπεγχάγης στοχεύουν στο δεύτερο τρίποντο για να διώξουν και το άγχος ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.
Η γηπεδούχος ομάδα παρά την ήττα στο "Καμπ Νου" έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και με έξι βαθμούς εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι της Ρουμπίν Καζάν και του Παναθηναϊκού για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον επόμενο γύρο. Οι Δανοί έτσι θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους για να παραμείνουν σε πλεονεκτική θέση.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
(Σε 3 αγώνες)

1ος όμιλος

1. Ίντερ                    7            10-5
2. Τότεναμ                4             9-7
3. Τβέντε                  2             4-7
4. Βέρντερ Βρέμης    2              3-7
  
2ος όμιλος

1. Λιόν                      9             6-1
2. Σάλκε                    6            5-2
3. Μπενφίκα              3            2-4
4. Χάποελ Τελ Αβίβ    0            2-8

3ος όμιλος

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ     7   2-0
2. Ρεϊντζερς                             5   2-1
3. Βαλένθια                             4   5-2
4. Μπούρσασπορ                     0   0-6

4ος όμιλος

1. Μπαρτσελόνα                     7     8-2
2. Κοπεγχάγη                         6     3-2
3. Ρούμπιν Καζάν                    2     1-2
4. Παναθηναϊκός                     1     1-7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου