Τρελαίνει την Ευρώπη o Mιραλάς
Το καλοκαίρι κατά την άφιξη του Κέβιν Μιραλάς στην Ελλάδα, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν στις ικανότητες του Βέλγου επιθετικού. Ανάμεσα τους ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που επέλεξε τον διεθνή άσο, λίγο πριν την έναρξη της εποχής Μαρινάκη στην ομάδα του Πειραιά, εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά προβλήματα που ταλάνιζαν την Σεντ Ετιέν. Ήρθε "αθόρυβα" με μορφή δανεισμού και με από σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να δικαιώσει απόλυτα εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και έχοντας να παλέψει με τον "φονιά", Μάρκο Πάντελιτς, ο Βέλγος όχι μόνο έχει κερδίσει θέση βασικού στους ερυθρόλευκους, αλλά αποτελεί και τον κορυφαίο τους παίκτη.
Οι εμφανίσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού μόνο απαρατήρητες δεν περνούν από άλλους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, οι οποίοι έχουν "μαγευτεί" από τον τρόπο που χαϊδεύει την... στρογγυλή θεά. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Πειραιά έχει μέχρι τον Γενάρη τον πρώτο λόγο στην απόκτηση του παίκτη και όλοι άλλοι μπορούν να περιμένουν.

Ρουμπίν και Σίτι στα πόδια του...

Για να δει τον Παναθηναϊκό ήρθε στην χώρα μας ο προπονητής της Ρουμπίν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, ο Μιραλάς, όμως ήταν εκείνος που τον "θάμπωσε" με την απόδοση του και το σπάνιας ομορφιάς τέρμα που σημείωσε. Ο τεχνικός των Ρώσων δεν πίστευε στα... μάτια του με τα όσα έβλεπε από τον Βέλγο επιθετικό με αποτέλεσμα αμέσως να επικοινωνήσει με Έλληνα μάνατζερ προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για τον 23χρονο "κυνηγό".

"Είναι πολύ καλός, τον θέλω". H απάντηση που πήρε, όμως του έκοψε τα... φτερά: "O Ολυμπιακός έχει την οψιόν αγοράς και θα τον αγοράσει με 2,5 εκατομμύρια".

Εκτός από τον προπονητή της Ρουμπίν Καζάν, ο Μιραλάς "μάγεψε" και τον σκάουτ της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να τσεκάρει τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο μικρός του Θρύλου μπορεί να μην διακρίθηκε στο ματς με τον ΠΑΟ, ωστόσο υπήρχε ο Μιραλάς, ο οποίος μπήκε ψηλά στο μπλοκάκι του "κατασκόπου" των "πολιτών".

Δείτε το γκολ του Μιραλάς στο ΟΑΚΑ:

Pao - Olympiakos 0-1
Σε επαφές με τον ατζέντη του

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει μέχρι τον Γενάρη να έχει καταβάλει το ποσό των 2.500.000 ευρώ στην Σεντ Ετιέν, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς. Σε αντίθετη περίπτωση, στο κόλπο της απόκτησης του θα μπουν κι άλλοι υποψήφιοι "μνηστήρες" με τη Σεντ Ετιέν να επιλέγει την μεγαλύτερη και καλύτερη πρόταση που θα της γίνει.

Στον Πειραιά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μπουν σε διαδικασίες πλειστηριασμού, καθώς τότε είναι ορατός ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης. Ως εκ τούτου έχουν ξεκινήσει ήδη κάποιες επαφές διερευνητικού χαρακτήρα με τον ατζέντη του 23χρονου άσου, Κριστιάν Ανροτό. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ, είναι να αποκτηθεί ο παίκτης. Την ίδια ώρα, εξαιρετική άποψη έχει και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εκτιμάει αφάνταστα τις ικανότητες του ταλαντούχου επιθετικού.

Παρ' όλα αυτά, οι ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να καταβάλουν προσπάθειες, έτσι ώστε, να ρίξουν λίγο τις απαιτήσεις των Γάλλων και να τον αγοράσουν με ένα μικρότερο ποσό από ότι αρχικά είχε συμφωνηθεί. Σε περίπτωση που δεν είναι αυτό εφικτό, τότε, όπως όλα δείχνουν θα καταβάλουν τα χρήματα της ρήτρας και θα αποκτήσουν τα δικαιώματα του Βέλγου επιθετικού.