ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δεν χάνει το ματς ο Νίλσεν (video)

Δεν χάνει το ματς ο Νίλσεν (video)
  02 Νοεμβρίου 2010 22:02
Ο Ματ Νίλσεν προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το "παρών" στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague (3/11, 19:30). Δείτε τα βίντεο.
Δεν χάνει το ματς ο Νίλσεν
Ο Ματ Νίλσεν έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της βραδινής προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για το ματς με τη Μάλαγα στο ΣΕΦ.
"Πράγματι έχω ένα πρόβλημα στην μέση, το οποίο όμως αν καταφέρω να ξεπεράσω εντελώς κάποια στιγμή ελπίζω να προσφέρω πάρα πολλά στην ομάδα. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μάλαγα είναι επικίνδυνη ομάδα και, επειδή είναι η ομάδα του Ρενέσες, θα προσπαθήσει να τρέξει και να ανοίξει οσο περισσότερο μπορεί τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Από τις ισπανικές ομάδες, η Ουνικάχα είναι αυτή που τρέχει περισσότερο από όλες. Και στο δικό μας στιλ παιχνιδιού ταιριάζει να τρέχουμε, αλλά, όπως είδαμε και στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ, χρειάζεται να κάνουμε και άλλα πράγματα για να κερδίζουμε στο παρκέ. Χρειάζεται να παίξουμε καλή άμυνα, να πάρουμε το έλεγχο των ριμπάουντ και να έχουμε καλές επιθετικές επιλογές
", τόνισε ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε: "Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την Μπάμπεργκ και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Προσπαθούμε σε όλα τα ματς να τρέξουμε, αλλά, όπως είδαμε στην Γερμανία, η ομάδα πρέπει να βελτιώσει πρώτα την αμυντική λειτουργία και να είναι συγκεντρωμένη σε αυτή. Στην άμυνα πρέπει να επικοινωνούμε, να είμαστε πιο επιθετικοί και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση".

Εκτός ο Έρτσεγκ, επιστρέφει ο Λουκάς

Με μία απουσία θα παραταχθεί απέναντι στη Μάλαγα ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Euroleague. Ο Ζόραν Έρτσεγκ δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα, που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό αστράγαλο, δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και θα μείνει οριστικά εκτός δωδεκάδας.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο πάουερ φόργουορντ των ερυθρόλευκων είχε τραυματιστεί επί γερμανικού εδάφους, μία ημέρα πριν από την ήττα από την Μπάμπεργκ, με αποτέλεσμα να χάσει και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή για τη 2η αγωνιστική της Α1.

Bίντεο από την προπόνηση:

RedPlanet.gr - Προπόνηση
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

RedPlanet.gr - Προπόνηση (2)
Ανέβηκε από redplanetgr. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου