ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Νέα «βόμβα» από ΣΔΟΕ!

Νέα «βόμβα» από ΣΔΟΕ! 

06/11/2010

Νέα «βόμβα» από ΣΔΟΕ!
Δοσοληψίες-μαμούθ ανακάλυψε το ΣΔΟΕ μεταξύ διαιτητή της Σούπερ Λίγκας από τη Βόρεια Ελλάδα και του γνωστού μάνατζερ που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των ερευνών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ένας διαιτητής από τους πίνακες της Σούπερ Λίγκας με απτά στοιχεία.
Ενήμερη για το θέμα φαίνεται να είναι και η ΕΠΟ, αφού την περασμένη Τετάρτη έγινε συνάντηση του επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Γιάννη Καπελέρη, με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, κατά την οποία είναι πολύ πιθανό να συζητήθηκε το θέμα. Την επόμενη εβδομάδα ο κ. Καπελέρης θα συναντηθεί και με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, τον οποίο αναμένεται να ενημερώσει για όσα έχουν να κάνουν με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ σε πρόσωπα που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Οπως όλα δείχνουν, η αποκάλυψη της είδησης για τις δοσοληψίες 4 εκατ. ευρώ συγκεκριμένου διαιτητή με μάνατζερ ποδοσφαίρου θα δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις όχι μόνο παραγόντων, αλλά και δημοσιογράφων. Επίσης, ως γνωστόν, θα ζητηθούν επίσης καταθέσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα ματς που έχουν περιληφθεί στους φακέλους της UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου