Βαλβέρδε: "Νίκες και διήμερο ρεπό"
Ο τεχνικός των Πειραιωτών τους υποσχέθηκε πως αν καταφέρουν και υπερκεράσουν το εμπόδιο των επόμενων δύο αντιπάλων θα απολαύσουν διήμερο ρεπό. Συγκεκριμένα περιμένει από τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές να κάνουν το χρέος του και να νικήσουν τόσο τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης", όσο και τον Εργότελη στο Παγκρήτιο Στάδιο, έτσι ώστε, να τους χορηγήσει στην συνέχεια ένα ρεπό παραπάνω από ότι κανονικά προβλέπεται. "Εάν νικήσετε και στα δύο παιχνίδια, τότε θα έχετε διήμερο ρεπό μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη".

Από 'κει και πέρα, ο Βάσκος τους ανακοίνωσε πως η χριστουγεννιάτικη άδεια θα είναι μειωμένη κατά τις 3 μέρες απ' ότι αρχικά τους είχε ανακοινωθεί, λόγω των υποχρεώσεων με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αντί, λοιπόν η άδεια τους να ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου θα αρχίσει τις 23 και θα ολοκληρωθεί στις 27 του ίδιου μήνα.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι δυσανασχέτησαν με την απόφαση του Βαλβέρδε, ο οποίος, όμως, δίχως πολλά λόγια τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, ο Βάσκος έδειξε να είναι επηρεασμένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού με την Ηλιούπολη και δεν είναι τυχαίο ότι δεν τους είπε κουβέντα για την απόδοση τους στο ματς Κυπέλλου.