ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Προσεχώς εξελίξεις για Μιραλάς

Προσεχώς εξελίξεις για Μιραλάς

04/11/2010

Προσεχώς εξελίξεις για Μιραλάς 
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Γαύρος». Στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη για να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ρότζερ Ενροτέ, ατζέντης του 23χρονου παίκτη, εμφανίζεται πρόθυμος να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους «ερυθρόλευκους». Ο Γάλλος μάνατζερ θέλει να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, να μειωθούν τα χρήματα της Σεντ Ετιέν και να μπει μεγαλύτερη ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Βέλγου.

Ο Ενροτέ γνωρίζει την επιθυμία του πελάτη του, όμως θέλει να διασφαλίσει και τα δικά του συμφέροντα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Σεντ Ετιέν η οψιόν αγοράς να έχει ισχύ μέχρι τις 31 Ιανουάριου και μπορεί να αγοράσει τον παίκτη έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες σκέφτονται να «επενδύσουν» στον Μιραλάς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Πάντως, ο Ενροτέ θέλει να διευθετηθεί το χρέος των 300.000 ευρώ από την προηγούμενη διοίκηση στον πατέρα του παίκτη και προς τους εμπλεκόμενους μάνατζερ. Όσον αφορά τον Μιραλάς, δηλώσει συνέχεια πως θέλει να μείνει στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου