ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ- ΚΛΗΡΩΣΗ

Οι "ερυθρόλευκοι" αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την Τετάρτη(3/11-17:00) το εμπόδιο της Ηλιούπολης στο γήπεδο του Αιγάλεω, θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας στον δρόμο για τα προημιτελικά του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Εκτός έδρας αποστολή περιμένει και την ΑΕΚ καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Λάρισα  με θέα μία θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της Λάρισας.

Στον αντίποδα ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός  φαίνεται να έχει εύκολο θεωρητικά έργο καθώς θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα που απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο τον περυσινό φιναλίστ της διοργάνωσης, Άρη.

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Τούμπας τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της "Φούντμπολ Λιγκ", ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας το αβαντάζ της έδρας.

Κατά τα άλλα από την κλήρωση προέκυψαν τρία ακόμη ζευγάρια ομάδων της Σούπερ Λίγκα με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίσει στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο τον Πανσερραϊκό, τον Ηρακλή να κοντράρεται στη φάση των "16" με την Κέρκυρα στο "Καυτανζόγλειο" και τον Ατρόμητο να υποδέχεται στο Περιστέρι την Καβάλα.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας τέλος θα υπάρχει σίγουρα μία ομάδα της "Φούντμπολ Λιγκ", καθώς από την κλήρωση προέκυψε το ζευγάρι του Εθνικού Αστέρα με τον Διαγόρα στην Καισαριανή με τους γηπεδούχους να έχουν αποκλείσει την Ξάνθη και τους Ροδίτες τον Πανιώνιο στην προηγούμενη φάση.


Τα ζευγάρια των "16"

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

Ηρακλής-Κέρκυρα

Παναθηναϊκός-Τρίκαλα

Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας

Ατρόμητος-Καβάλα

Λάρισα-ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός ή Ηλιούπολη

Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι στις 22 Δεκεμβρίου 2010 ή στις 5 Ιανουαρίου 2011.

Το σύστημα διεξαγωγής

Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, στην πέμπτη φάση, οι 16 ομάδες θα δώσουν 8 απλούς αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου.

Σε νέα ισοπαλία και στον επαναληπτικό ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Τα εκτός έδρας γκολ δεν προσμετρούνται διπλά.

Προύντζος:"Ενδιαφέροντα παιχνίδια"

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, κ. Προύντζος μετά το τέλος της κλήρωσης, δήλωσε:"Προέκυψαν πολλά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Αυτή είναι η μαγεία του Κυπέλλου. Ελπίζω να γίνουν καλοί αγώνες".

Όσο για το αν θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων, ανέφερε:"Η γηπεδούχος ομάδα θα διαθέσει εισιτήρια αν το επιτρέψει το Υπουργείο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου