ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Δεν τιμωρείται ο Μπατίστ (video)

05/11/2010

Δεν τιμωρείται ο Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ πιθανότατα δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας για την αντιαθλητική ενέργεια του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο έμπειρος άσος των «πρασίνων» πάτησε στο κεφάλι τον Σάσα Οζμπολτ της σλοβενικής ομάδας, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος στο παρκέ.


Ο 34χρονορς φόργουορντ του «τριφυλλιού» ωστόσο, με υπόδειξη και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την ενέργειά του αμέσως μετά, ενώ δεν έκρυψε και τη μετάνοια του για τη συμπεριφορά του και με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Η άμεση παραδοχή του λάθους είχε ως αποτέλεσμα η «συγγνώμη» του να γίνει αποδεκτή από τους ιθύνοντες της σλοβενικής ομάδας, η οποία δεν σκοπεύει να ζητήσει τιμωρία του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Euroleague δεν πρόκειται να τιμωρήσουν τον Μπατίστ κάνοντας χρήση του βίντεο.


Οι διαιτητές της αναμέτρησης ωστόσο πιθανότατα δεν θα αποφύγουν την τιμωρία. Ο Ιταλός Σαμπέτα, ο Σέρβος Γιόβσιτς και ο Τούρκος Ανκαραλί αναμένεται να τιμωρηθούν από την επιτροπή διαιτησίας της Euroleague, για την απόφαση τους να χρεώσουν τον παίκτη του Παναθηναϊκού με αντιαθλητικό φάουλ, αντί να τον αποβάλλουν με ντισκαλιφιέ, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου