ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Θα γίνεις μεγάλος παίκτης»!

«Θα γίνεις μεγάλος παίκτης»! 

05/11/2010

«Θα γίνεις μεγάλος παίκτης»!  
 
Κοντά στον Γιάννη Φετφατζίδη είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάλεσε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στο γραφείο του και τού ζήτησε να ξεχάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός συμπεριφέρεται σαν πατέρας στον 20χρονο παίκτη, ο οποίος έδειξε αγχωμένος στο παιχνίδι με το «τριφύλλι». «Πρέπει να ξεχάσεις το ντέρμπι. Δεν πρέπει να μένεις σε ένα παιχνίδι. Θα υπάρξουν πολλά ακόμη ντέρμπι για εσένα», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Αφοσιώσου στο ποδόσφαιρο, μη διαβάζεις εφημερίδες, μην ασχολείσαι με το τι γράφουν ή λένε για σένα. Και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, αυτό που κάνουν συνήθως είναι να σε αποπροσανατολίζουν και να μην σου επιτρέπουν να είσαι συγκεντρωμένος. Είμαι ευχαριστημένος από εσένα και πρέπει να το έχει στο μυαλό σου. Δεν πρέπει να σε επηρεάζει τίποτε άλλο. Είσαι μόνο στην αρχή και πιστεύω ότι μπορείς να πας πολύ ψηλά».

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε είπε στον Φετφατζίδη: «Σε υπολογίζω και πιστεύω πάρα πολύ σε εσένα, αλλά για να παίξεις μπάλα, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και σε τίποτε άλλο. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις την πορεία σου. Θα γίνεις μεγάλος παίκτης. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μην επηρεάζεσαι από τους άλλους. Να είσαι προσγειωμένος και μακριά από ό,τι σε αποσπά από το ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός τόνισε: «Δεν χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποδεικνύεις κάθε μέρα στην προπόνηση ότι είσαι 100% συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος. Αυτά τα δείχνεις σε εμένα. Για αυτό μη σε νοιάζει τίποτα άλλο. Καθάρισε το μυαλό σου, μην επηρεάζεσαι από τίποτα και κανέναν και παίξει ελεύθερα. Αυτό που ξέρεις. Για όλα τα άλλα δεν πρέπει να ενδιαφέρεσαι. Αυτό που πρέπει να έχει σημασία για εσένα είναι να παίζεις καλά και να βελτιώνεσαι».

Όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, ο Βαλβέρδε δεν είπε τίποτα στους παίκτες του Ολυμπιακού για την απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Για το μόνο που μίλησε ο Ισπανός στους ποδοσφαιριστές του ήταν για τις άδειες των Χριστουγέννων. Τους είπε πως εάν παίξουν στις 22 Δεκεμβρίου (για το Κύπελλο με τον Αστέρα), τότε θα πάρουν άδεια από τις 23 έως και τις 28 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα τους έταξε και... πριμ εν όψει Πανιωνίου και Εργοτέλη. «Εάν νικήσετε και στα δύο παιχνίδια, τότε θα έχετε διήμερο ρεπό μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη», τους είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου