Τα πήρε με ΝOVA o Μαρινάκης
Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με τον τρόπο που κάλυψε η NOVA το ντέρμπι και ιδιαίτερα στη μη μετάδοση διαφωτιστικού ριπλέι στο πέναλτι που κέρδισε ο Σισέ και στο οφσάιντ που προηγήθηκε. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και πέρυσι στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ σε άλλες ανούσιες φάσεις δείχνουν και ξαναδείχνουν με γραμμές και ευθείες τις φάσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει τρόπο για να καταγγείλει το συνδρομητικό κανάλι, ενώ μόλις μπήκε στη σουίτα είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, "είμαι πολύ υπερήφανος ως Ολυμπιακός. Κάθισα ανάμεσα στους φλώρους και τους σιχάθηκα. Εμείς είμαστε διαφορετικοί, φοράμε παντελόνια και δεν μασάμε τα λόγια μας".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μίλησε με τον Νικόλα Πατέρα παρά μόνο από μακριά με νεύμα, αφού το γυαλί έχει ραγίσει μετά τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος του Παναθηναικού στο θέμα Δαλούκα, όταν εντελώς υποκριτικά είπε ότι αυτός και η παρέα του αποφάνθηκαν ότι σωστά έπραξε ο Βολιώτης διαιτητής στο ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο Μαρινάκης μίλησε μόνο με τον Βγενόπουλο που του μετέφερε τον θαυμασμό της γυναίκας του για το γεγονός ότι πήγε ανάμεσα σε χιλιάδες Παναθηναϊκούς χωρίς μπράβους.

Όταν μάλιστα προκλήθηκε και εξυβρίστηκε από διάφορους οπαδούς του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να απαντήσει όρθιος, με τον ίδιο τρόπο.