ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Καμπανάκι" Ίβκοβιτς σε Κέσελ

Ο Ίβκοβιτς άφησε εκτός 12άδας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Κέσελ, ο "Ντούντα" για την επιλογή του επικαλέστηκε λόγους φυσικής κατάστασης, αλλά είναι φανερό πως υπάρχει ένας μικρός προβληματισμός από την μέχρι τώρα παρουσία του Σέρβου στον Ολυμπιακό.
"Καμπανάκι" Ίβκοβιτς σε Κέσελ
O Mάρκο Κέσελ, μέχρι στιγμής, δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά η αλήθεια είναι πως και ο Σέρβος φόργουορντ δεν έχει φροντίσει να δικαιώσει τον προπονητή του όταν εκείνος αγωνίζεται στο παρκέ. Στο Μπάμπεργκ έπαιξε 6 λεπτά μένοντας άποντος, ενώ κόντρα στην Ρεάλ σε 17 λεπτά συμμετοχής σημείωσε μόλις ένα τρίποντο. Σίγουρα, ο Σέρβος φόργουορντ, έχει χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας των ερυθρολεύκων, υπάρχει η κούραση από το Μουντομπάσκετ, αλλά δεν είναι ο μόνος που έπαιξε εκεί. Προς το παρόν, είναι φανερό πως βρίσκεται εκτός ρυθμού, δεν είναι σε φόρμα και δεν μπορεί να βοηθήσει ακόμη τον Ολυμπιακό. Στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς ρωτήθηκε για την επιλογή του να αφήσει εκτός 12άδας τον Μάρκο Κέσελ, με τον "Ντούντα" να τονίζει πως έχει να κάνει με λόγους φυσικής κατάστασης, αλλά από τον τρόπο με τον oποίο απάντησε (ολίγον εκνευρισμένος), έγινε κατανοητό πως δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Ο "σοφός", λοιπόν, αφήνοντας τον συμπατριώτη του εκτός αποστολής από το ματς με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, έστειλε το δικό του μήνυμα, χτύπησε το "καμπανάκι" στον Σέρβο φόργουορντ, ώστε να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια στις προπονήσεις, να δουλέψει περισσότερο και να μπει στο κλίμα της ομάδας, καθώς μέχρι στιγμής δείχνει να είναι εκτός.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Μάρκο Κέσελ, πιστεύει πολύ στο ταλέντο του παίκτη του και περιμένει πολλά από εκείνον, ειδικά στο σκοράρισμα από την περιφέρεια. Άλλώστε, όπως σχολίασε λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ: "O Kέσελ με τον Χαλπερίν είναι οι καλύτεροι σουτέρ που έχουμε". Ο Σέρβος φόργουορντ απέδειξε το "φονικό του ένστικτο" στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, ώρα να το αποδείξει και στον Πειραιά. Βέβαια, δεν είναι μόνο τα σουτ. Χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, αλλά και στα πόδια του, τα οποία δεν είναι γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου