ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Λεπενιώτης: «Nέο γήπεδο στα σχέδια του Ολυμπιακού!»

Λεπενιώτης: «Nέο γήπεδο στα σχέδια του Ολυμπιακού!»


Την πίστη της διοικησης στη δυνατότητα του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη φετινή χρονιά με απόλυτη επιτυχία εξέφρασε ο Νίκος Λεπενιώτης, σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό NovaΣΠΟΡ FM. Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ μίλησε για τη γιορτή που ετοιμάζεται για το ματς της Πέμπτης με τη Ρόμα, ενώ τόνισε πως η κατασκευή νέου γηπέδου είναι στα πλάνα των αδελφών Αγγελόπουλων.
Για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας: «Είμαστε πολύ σκληρή ομάδα φέτος και έχουμε έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει. Ελπίζω να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση και των τριών τίτλων».

Για το ματς με τη Ρόμα: «…στο γήπεδο θα βρίσκονται 3.000 παιδιά από την περιφέρεια της Αττικής, αλλά και την περιφέρεια, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει πολλά δώρα. Θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου του, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Είναι μια γιορτή, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη».
Για το νέο γήπεδο: «Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ωραία γήπεδα. Είναι στα πλάνα της διοίκησης ένα νέο γήπεδο. Για μένα, το γήπεδο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και θεωρώ ότι πολύ σύντομα, τα επόμενα χρόνια το θέμα θα φτάσει σε ένα αίσιο τέλος. Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί η μελέτη και θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
πηγή sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου