ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τα θρυλικά 29 γκολ του πρώτου γύρου (VIDEO)

Τα θρυλικά 29 γκολ του πρώτου γύρου

Και ενώ στην κορυφή το κρύο, έχει πιάσει τους -5 βαθμούς, το Redplanet.gr σας... ζεσταίνει, παρουσιάζοντας σε βίντεο τα 29 ερυθρόλευκα γκολ που σημείωσε στον πρώτο γύρο της Superleague, o πρωταθλητής χειμώνα, Ολυμπιακός. Τα 8 τέρματα του Μιραλάς και των υπόλοιπων αστέρων.
Δείτε σε ένα απολαυστικό βίντεο τα 29 ερυθρόλευκα γκολ που σημείωσε στον πρώτο γύρο της Superleague, o πρωταθλητής χειμώνα, Ολυμπιακός, για την σεζόν 2010-11. Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών ο Κέβιν Μιραλάς με 8 τέρματα, ακολουθούν έχοντας από 4 οι Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ και Μάρκο Πάντελιτς.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με πανηγυρικό τρόπο τον πρώτο γύρο της Superleague, καθώς οι ερυθρόλευκοι ύστερα από την εκτός επικράτησης τους στην Λάρισα επί της ΑΕΛ, έφτασαν στο πρωτάθλημα τους 36 πόντους, αποκτώντας, παράλληλα, σημαντικό προβάδισμα (+5) στην βαθμολογία από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.
Φτάνοντας ακριβώς στα μισά της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 29 γκολ, ενώ υπερηφανεύονται και για την καλύτερη άμυνα στον θεσμό, καθώς έχουν δεχτεί, μόλις, 7 τέρματα. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Κέβιν Μιραλάς με 8 γκολ, ενώ από 4 φορές έχουν βρει τα αντίπαλα δίχτυα οι Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ και Μάρκο Πάντελιτς.

Όντας γηπεδούχος ο Ολυμπιακός έχει, μόνο, νίκες, μετρώντας 7 επικρατήσεις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δίχως να έχει χάσει βαθμό από τον αντίπαλο. Όσον αφορά τα γκολ, στον Πειραιά έχει σκοράρει 19 φορές, ενώ, μόλις, δύο φορές έχει δεχτεί τέρμα. Στους 8 αγώνες που έδωσε μακρά από το γήπεδο του, πήρε τη νίκη 5 φορές, αλλά ηττήθηκε σε 3 ματς, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν δίχτυα 10 φορές, με το παθητικό τους να φτάνει τα 4 γκολ. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Πειραιώτες δεν έχουν έρθει ποτέ ισόπαλοι, μέχρι στιγμής, στην Superleague.

Δείτε στο απολαυστικό βίντεο και τα 29 φετινά γκολ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου