ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Στην πόρτα της εξόδου Τζιμπούρ και Μπλάνκο

Αυξάνονται οι πιθανότητες να μην ανανεώσει ο Αλγερίνος στην ΑΕΚ και να πουληθεί τον Γεναρή, την ώρα που ο μάνατζερ του Μπλάνκο αποκάλυψε πως δεν του έχει γίνει ακόμα πρόταση.
επανέφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των “κιτρινόμαυρων”, ωστόσο το μέλλον για ακόμα μία φορά προβλέπεται δυσοίωνο. Ο λόγος έχει να κάνει με το θέμα των ανανεώσεων, καθώς τα δύο βαριά “χαρτιά” της “Ένωσης” στην επίθεση βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο.

 
Όσον αφορά τον Ράφικ Τζιμπούρ η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει από τις 7 Σεπτεμβρίου την συμφωνία αλλά ακόμα υπογραφές δεν έχουν πέσει. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε σε ιστοσελίδα πως πριν τα Χριστούγεννα ο Τζεμπούρ θα έχει υπογράψει το συμβόλαιο, αλλά τα Χριστούγεννα είναι το Σάββατο και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να υπογράψει εντός της Παρασκευής ο “τρομοκράτης”. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πηγές όχι μόνο δεν θα ανανεώσει ο Τζιμπούρ αλλά θα πουληθεί τον Γενάρη, ώστε να μην τον χάσει τζάμπα η ΑΕΚ σε έξι μήνες.
 
Παράλληλα εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον και του Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Με νέες του δηλώσεις στο “aek365” ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Χουάν Μπέρος αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχθεί καμία νέα πρόταση από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή. Ακόμα δεν έχω κανένα νέο από την ΑΕΚ για το θέμα του Μπλάνκο. Δεν μου έχουν στείλει καμία πρόταση. Αν, λοιπόν, δεν το κάνουν, δεν σκοπεύω να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω λόγο να το κάνω. Θα περιμένω και θα δούμε τι θα γίνει”.

Όσο για το μέλλον του πελάτη του, ξεκαθάρισε: “Προς το παρόν περιμένουμε την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που θα έχουμε το δικαίωμα, θα αρχίσουμε τις συζητήσεις για ομάδα. Ήδη, έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας σύλλογοι από την Ευρώπη, αλλά και την Αργεντινή. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα, αλλά υπάρχουν προτάσεις και θα τις εξετάσουμε”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου