ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Θ. Γιαννακόπουλος: "Γιατί να φύγουν..."

Θ. Γιαννακόπουλος: "Γιατί να φύγουν..."

Λάβρος... ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για μια ακόμα φορά τόνισε πως δεν θέλει να αναλάβει τα ηνία της προεδρίας ενώ δεν συμφωνεί με την επιλογή... τραπεζιού και το πρόσωπο Πολέμη"

Εξω από τα δόντια και με την Παναθηναϊκή λατρεία που τον διακρίνει μίλησε και πάλι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για το μέλλον της ομάδας μετά τις διοικητικές αναταραχές.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, τόνισε πως δεν συμφωνεί με την πρόταση του Πατέρα για αντικαταστάτη του και ο ίδιος δεν δέχθηκε να αναλάβει... ένα ακυβέρνητο καράβι όπως είπε.
 
Αναλυτικά όσα τόνισε αποχωρώντας ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:- Ενημερώθηκαμε από τον κ. Πατέρα ότι σας έγινε πρόταση εκ νέου να αναλάβετε την προεδρία, αλλά την αρνηθήκατε;

"Είναι αλήθεια και ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έδωσε για δεύτερη φορά τη δυνατότητα μετά το καλοκαίρι, αλλά εγώ επέμενα και επιμένω ακόμα ότι αυτή την στιγμή πρέπει να παραμείνει ο ίδιος.

Ξέρω βεβαίως ότι η παραίτηση είναι μία μονομερής πράξη, η οποία αν επιμένει δεν μπορεί κανείς να του αλλάξει γνώμη. Περίμενα και περιμένω ότι όλες οι δυνάμεις, οι άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι μία γροθιά. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πέντε βαθμούς μπροστά για εμένα δε λέει τίποτα.

Είναι μία ήττα και μία ισοπαλία. Μπορεί ακόμα να αντιστραφεί το κλίμα και ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του. Έχει πολύ καλό έμψυχο υλικό και μπορεί να γυρίσει τα πράγματα."

- Το πολυμετοχικό σχήμα θεωρείτε πως απέτυχε;

"Μπορώ να εκφράσω μόνο προσωπική άποψη. Το έχω πει και σε άλλες μου δηλώσεις. Ότι το πολυμετοχικό δε θα ήταν καλό για τον Παναθηναϊκό διότι καλύτερα να υπάρχει ένας άνθρωπος και να παίρνει αποφάσεις παρά ο καθένας να τραβάει το δρόμο του. Μάλιστα όταν ο Παναθηναϊκός έχει τέτοιους μετόχους, οι οποίοι είναι ισχυροί προσωπικότητες τόσο από οικονομικής όσο και από κοινωνικής πλευράς.

Είναι λογικό, λοιπόν, ο καθένας να έχει την άποψή του. Εγώ θα ξαναπώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Έχει μία ιστορία 100 χρόνων και κανείς δεν μπορεί ούτε να χαλκυδεύσει ούτε να την παραγνωρίσει."

- Στο ορίζοντα φαίνεται να υπάρχει μόνο η υποψηφιότητα Πολέμη...

Πράγματι προσπαθήσαμε να βρούμε μία λύση, εγώ όμως είπα στον κ. Πατέρα ότι θα πρέπει να υπάρξει χρόνος γιατί το να βάζεις πάνω στο τραπέζι ένα ζήτημα όπως το ποιος θα γίνει πρόεδρος δεν το θεωρώ λογικό. Από τον προεδρικό θώκο έχουν περάσει εξέχουσες φυσιογνωμίες, δε θα ήταν δυνατό να πέφτει στο τραπέζι το ποιος θα γίνει πρόεδρος στον καθένα. Ακόμα και σε εμένα που ήμουν, μάλιστα, ο πρώτος που του ζητήθηκε.

Δεν μπορεί να λέμε ποιος θέλει και ποιος δε θέλει. Πάει και τελείωσε. Πρέπει οι Παναθηναϊκοί παράγοντες να βρουν τον άνθρωπο που πραγματικά έχει τις δυνατότητες το καράβι αυτό να το οδηγήσει στο σωστό λιμάνι. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Εγώ βάζω το χέρι στην καρδιά και μιλάω σαν Παναθηναϊκός για το καλό της ομάδας"

- Υπάρχει περίπτωση να τεθεί υποψηφιότητα του αδερφού σας, του Παύλου;

"Δεν το νομίζω. Κοιτάξτε να δείτε αυτή την στιγμή ο ελληνικός λαός περνάει μία δύσκολή οικονομική περίοδο. Δεν μπορούμε εμείς που έχουμε μία επιχείρηση στην οποία απασχολούμε 1.200 άτομα να την απεμπολίσουμε ή να αφιερώσουμε χρόνο σε άλλα πράγματα. Μπορεί να ήταν διακαής πόθος και να είναι μεγάλη τιμή για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και κάποιων εξ ημών να γίνει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη πλευρά έχουν αλλάξει τώρα οι συνθήκες και το βλέπω πολύ δύσκολο."

- Ξέρετε ποιες είναι οι προθέσεις του κ. Βαρδινογιάννη;

"Εγώ εκφράζω προσωπικές απόψεις κι όχι απόψεις οποιουδήποτε άλλου ή κάποιου οργάνου. Από τη μία μεριά ο κ. Βαρδινογιάννης λέει ότι θέλει να φύγει και χαρίζει, ο άλλος παραιτείται, ο τρίτος ξαναλέει πάλι ότι φεύγει. Γιατί να παραιτηθούν όλοι αυτοί αφού είναι καλοί Παναθηναϊκοί και πιστεύω ότι είναι Παναθηναϊκοί. Έτσι αφήνεται ακυβέρνητο ένα καράβι και κινδυνεύει ένα σωματείο με 100χρονη ιστορία. Αυτό το πράγμα δεν το βλέπω σωστό και λογικό.


Στη ζωή μπορεί τα χρήματα να παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά πάνω από όλα. μετράει το συναίσθημα. Όταν είσαι καλός Παναθηναϊκός υπομένεις και ψάχνεις να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση για τον Παναθηναϊκό. Τα λεφτά δεν έχουν καμία αξία. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου