ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι διάλογοι του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΣ...

Οι διάλογοι του ΠΡΑΣΙΝΟΥ  ΔΣ...
Η παρότρυνση του Θ. Γιαννακόπουλου στο Νικόλα Πατέρα για παραμονή, η άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη και η αποστασιοποίηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας, ο Νικόλας Πατέρας ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του ζήτησε να ξανασκεφτεί την απόφαση του, με τον απερχόμενο πρόεδρο των «πρασίνων» να είναι ανένδοτος. Σύμφωνα με δημοδιεύματα ο διάλογος ήταν ο ακόλουθος:

Πατέρας: «Συγκάλεσα το έκτακτο Δ.Σ., σήμερα (σ.σ. χθες) για να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου για τους λόγους που θα σας εξηγήσω παρακάτω και να εκλέξουμε νέο πρόεδρο. Δεν αντέχω άλλο, δέχομαι βολές από παντού. Δύο είναι οι βασικοί λόγοι της αποχώρησης μου.

Πρώτον η συμπεριφορά του κόσμου και αναφέρομαι και στους απλούς φιλάθλους, αλλά και σε κάποιους που βρίσκονται στα επίσημα, οι οποίοι το Σάββατο έριχναν μπουκάλια στους παίκτες. Ο δεύτερος λόγος ήταν η αποχώρηση του κυρίου Βγενόπουλου. Εβαλε 20 εκατομμύρια στην ομάδα ο Ανδρέας και σέβομαι την προσφορά του στον σύλλογο πριν και μετά, αν μεταπειστεί.

Οσον αφορά αναλυτικά τπους λόγους της παραίτησης μου τους εξήγησα από το πρωί μέσω e-mail στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και δεν υπάρχει λόγος να τους πω και εδώ.

Η ομάδα έχει ξοφλημένους όλους τους παίκτες κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία ομάδα στην Ελλάδα και 20 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο για να προχωρήσει ο σχεδιασμός μέσα στη χρονιά. Λεφτά που έχουν έρθει από την ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και από κάποιες χορηγίες».

Οι διάλογοι ΔΣ:

Γιαννακόπουλος: Να μείνεις Νικόλα, μη φεύγεις.

Πατέρας: Οπως εσύ αποφάσισες να μου πεις εμένα να μείνω και εσύ να αποδεχθείς την απόφαση να μη μείνω. Ανέλαβε εσύ, Θανάση.

Γιαννακόπουλος: Οχι, δεν θέλω.

Πατέρας: Τώρα πρέπει να βρεθεί κάποιος πρόεδρος για να αναλάβει άμεσα στην ομάδα και εγώ θα είμαι στο πλευρό του. Ο πρόεδρος πρέπει να αποφασιστεί από εμάς. Γιάννη, τι λες;

Βαρδινογιάννης: Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε πάρει την απόφαση να μην κάνουμε σε τίποτα πίσω σε αυτά που έχουμε πει. Δηλαδή δωρίζουμε το 25% των μετοχών, το οποίο μπορεί να το πάρει όποιος θέλει. Εγώ είμαι εδώ και περιμένω. Σε καμία περίπτωση εγώ και η οικογένεια μου δεν πρόκειται να αναμειχθούμε ξανά ενεργά με τον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα και θα συμμετέχουμε στις αυξήσεις με το 30% που θα μας αναλογεί. Ούτε προεδριλίκια μας ενδιαφέρουν.

Πατέρας: Ο πρόεδρος πρέπει να βγει τώρα. Αδαμάντιε, θέλεις να αναλάβεις; Εγώ προτείνω εσένα.

Αδαμάντιος Πολέμης: Οχι, έχω δουλειές.

Πατέρας: Ο γιος σου θέλει να αναλάβει;

Λεωνίδας Πολεμης: Οχι διότι δεν έχω το ανάστημα να αναλάβω πρόεδρος.

Πατέρας: Μήπως τελικά να αναλάβει ο πατέρας σου;

Αδαμάντιος Πολέμης: Θα το σκεφτούμε.

Πατέρας: Σήμερα κιόλας πρέπει να βρούμε λύση.

Βαρδινογιάννης: Βάσει νόμου δεν μπορούμε σήμερα να βγάλουμε πρόεδρο. Χρειάζονται 48 ώρες.

Πατέρας: Τότε ορίζουμε νέο συμβούλιο για την Πέμπτη το πρωί για να βγάλουμε κανονικό και όχι υπηρεσιακό πρόεδρο.

Βαρδινογιάννης: Πέμπτη; Την Τετάρτη φεύγω για διακοπές στη Σουηδία. Θα εξουσιοδοτήσω τα ξαδέρφια μου να ψηφίσουν υπέρ του νέου προέδρου, όποιος και αν είναι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου