ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Jorn Andersen: «Πονάμε στην επίθεση» (video)

Jorn Andersen: «Πονάμε στην επίθεση» (video)


larisa olympiakos diloseis jorn andersenO Jorn Andersen στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής τη Λάρισας, τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ότι η ομάδα του πονάει στην επιθετική γραμμή, καθώς δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα και πως κύριο μέλημά του είναι να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας για να σώσει τελικά την κατηγορία.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού προπονητή: «Στην αρχή του παιχνιδιού δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο. Ήμασταν τακτικά πολύ οργανωμένοι. Δεν αφήσαμε πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας ο Ολυμπιακός. Εκτός από την κεφαλιά που είχε ο Mellberg, δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι. Η μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τον Cousin που ήρθε μέσα από το παιχνίδι και όχι από στημένη φάση.

Εμείς είχαμε τη μοναδική καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν και άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσουμε ψυχολογικά την ομάδα, προσπαθήσαμε να παίξουμε προς τα μπροστά με περισσότερο θάρρος. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ. Είναι το πρόβλημα ότι η ομάδα βάζει γενικώς λίγα γκολ. Με το αποτέλεσμα φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά με τη θέληση και το πάθος που έχει η ομάδα είμαι ικανοποιημένος. Αυτή τη στιγμή εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, να έχουμε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».
Στη συνέχεια τόνισε την αισιοδοξία του για τον δεύτερο γύρο: «Είμαι σίγουρος ότι στο δεύτερο γύρο με τους παίκτες που είναι τραυματίες, θα επανέλθουν. Είμαι αισιόδοξος ότι θα δούμε μία διαφορετική ΑΕΛ. Το ξέρω ως προπονητής ότι για μία ομάδα είναι δύσκολο να χάνεις όταν βρίσκεσαι τελευταίος. Τώρα χρειάζεται ήρεμο μυαλό, δεν χρειάζεται να τρομοκρατηθούμε τώρα και με καθαρό μυαλό να κερδίσουμε την ΑΕΚ για να ανέβει και η ψυχολογία μας».
Για τις αλλαγές που μπορούν ως τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ:«Την ομάδα την είδα σήμερα πρώτη φορά. Είναι δουλειά μου να ανεβάσω την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο που παλέψαμε και κάναμε μεγάλη προσπάθεια, θα πρέπει να εστιαστούμε εκεί. Με την επιστροφή κάποιων τραυματιών να αλλάξει το πρόσωπό μας».


Για τον αν έχει μιλήσει με τον κ. Πηλαδάκη για μεταγραφές: «Είμαι μόλις τρεις μέρες στην Λάρισα και σίγουρα έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Οι καταστάσεις τις τελευταίες τρεις μέρες δεν ήταν καλές. Επρεπε να αφοσιωθούμε στην ομάδα. Δεν είχαμε τις καλύτερες συνθήκες για προπόνηση, αλλά μιλήσαμε αρκετά. Δεν είναι κρυφό ότι σίγουρα θα γίνουν μεταγραφές και κυρίως μεταγραφές μπροστά στην επίθεση, γιατί έχουμε εκεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα».
Η άποψή του για το αν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της Λάρισας: «Όπως είπα και στην αρχή, δεν κοιτάζω τον βαθμολογικό πίνακα. Με ενδιαφέρει η ομάδα αυτή τη στιγμή και πώς θα ανεβάσουμε την ψυχολογία της. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να ενισχυθεί η ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι τον χειμώνα είναι δύσκολο να κάνουμε μεταγραφές καλών ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα για να φέρει καλούς ποδοσφαιριστές και να σωθεί η ομάδα».
Αναφορικά με το πόσους παίκτες επιθυμεί το Γενάρη:«Είναι δύσκολο να σας πω πόσες μεταγραφές. Σίγουρα όμως στην επίθεση πρέπει να ενισχυθούμε. Υπάρχουν και μερικές άλλες θέσεις που θα πρέπει κι εκεί να ενισχυθούμε. Αλλά είναι λίγες αυτές οι θέσεις. Στο δεύτερο γύρο πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να πάρουμε τους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου