ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Αρνητικός να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και ο Πολέμης!

Αρνητικός να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και ο Πολέμης!


Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αδαμάντιος Πολέμης σύμφωνα με όσα είπε στο Δ.Σ! Μία από τα ίδια. Ο Παναθηναϊκός, σαν να μην πέρασε μια μέρα, επιστρέφει στο αδιέξοδο του περασμένου Μάιου. Ακέφαλος, «πληγωμένος» από τις ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Ψάχνοντας ξανά για πρόεδρο αντί να ψάχνει για τους παίκτες που θα δώσουν πνοή στην ομάδα. Απίστευτα πράγματα.
Ο Νικόλας Πατέρας αποτελεί παρελθόν και στο Δ.Σ της Δευτέρας πρότεινε τον Αδαμάντιο Πολέμη για διάδοχο του. Ο επιτυχημένος εφοπλιστής, όμως,  ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι «δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να αναλάβω. Δεν μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις». Από κει και πέρα, στράφηκε και στον γιό του, Λεωνίδα, ο οποίος και αυτός δεν δέχθηκε την πρόταση. «Δεν έχω το ειδικό βάρος για να γίνω πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε».
Και τώρα τι; Όπως είπε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος «ο θεός βοηθός», μιας και άλλη λύση στον ορίζονται και δεν φαίνεται και δεν υπάρχει. Εκτός και αν βρεθεί κάποιος από τους άλλους μετόχους(Νίκας, Ξυλάς) και πάρει το παιχνίδι πάνω του σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του «τριφυλλιού».
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου