ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Δένει τον Πάρντο στο λιμάνι

Δένει τον Πάρντο στο λιμάνι

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ραπίντ Βουκουρεσίου σε ρουμάνικα ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να αγοράσει τον Πάρντο, αρκεί να είναι μέσα στα χρονικά όρια που υπάρχουν.
Για πολλά έχει να υπερηφανεύεται η σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά μια από τις πιο εύστοχες καλοκαιρινές της επιλογές ήταν η παραμονή του Ούρκο Πάρντο με τη μορφή δανεισμού για δεύτερη χρονιά, έστω και αν την πρώτη του σεζόν δεν είχε δώσει "πάτημα" για διθυράμβους και χαρές.
Όμως, αφού πρώτα η διοίκηση Κόκκαλη είχε στο πλάνο της την παραμονή του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα, αυτό βρήκε συνέχεια από τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Έτσι, λοιπόν, ο Πάρντο έμεινε στο λιμάνι και φέτος έχει πάρει φανέλα βασικού, πραγματοποιώντας πολύ θετικές εμφανίσεις.


Ναι, δεδομένα οι Πειραιώτες θα κινηθούν για απόκτηση και άλλου τερματοφύλακα, αφού ο Αντώνης Νικοπολίδης σταματάει το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορεί να αποκτηθεί και ο 27χρονος, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ως φαίνεται μάλιστα, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ισχυρός άνδρας των Ρουμάνων, Ντίνου Γκιόργκι.

Με δηλώσεις του, οι οποίες φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα "gsp.ro", ο πρόεδρος της Ραπίντ τόνισε πως "η ελληνική ομάδα μπορεί να τον αποκτήσει και έχει τον πρώτο λόγο. Όμως, πρέπει να το κάνει μέχρι την 1η Μαΐου του 2011. Ο Πάρντο έχει παίξει στα 11 τελευταία παιχνίδια και είναι πολύ καλός, επομένως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι τον Ιούνιο του 2012".

Το κόστος σίγουρα δεν είναι πολύ μεγάλο και με τις εμφανίσεις του ολοένα και κερδίζει πόντους. Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, τότε με... μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε αγορά του το προσεχές καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο, κερδίζει με το "σπαθί" του ένα συμβόλαιο στους Πειραιώτες, κάτι που είναι και δική του επιθυμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου