ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ρόμα στο ΣΕΦ (89-82) για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παπαλουκάς: Αγωνίστηκε 12'58'' στο παιχνίδι και σημείωσε δυο πόντους (1/3 δίποντα), ενώ κατέβασε και δυο ριμπάουντ. Μοίρασε παράλληλα δυο ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και παράλληλα υπέπεσε σε τρία λάθη. Δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα στο ματς, έχοντας δευτερεύοντα ρόλο πάνω στο παρκέ.


Νεστέροβιτς: Σούπερ απόδοση στο δεύτερο μέρος για τον Σλοβένο σέντερ, όταν πέτυχε και τους 14 πόντους του στο παιχνίδι. Έπαιξε 20'50'' (5/6 δίποντα και 4/4 βολές), ενώ μάζεψε έξι "σκουπίδια". Ένα κλέψιμο ακόμα στο... παλμαρέ του Ράσο, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του Ολυμπιακού.

Σπανούλης: Έβγαλε και πάλι φωτιές στην επίθεση, τελειώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους (3/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 3/4 βολές). Ο Ίβκοβιτς τον άφησε στο παρκέ για 25'26'', έχοντας ακόμα τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και τρία λάθη. Αν μη τι άλλο, εξαιρετικός ο Έλληνας άσος, που κάθε φορά δικαιολογεί τον πακτωλό των χρημάτων που ξόδεψε η διοίκηση για να τον φέρει στο λιμάνι.

Μπουρούσης: Πολύ καλή απόδοση για τον Καρδιτσιώτη σέντερ, αλλά κυρίως στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Έπαιξε για 19'10'' και πέτυχε 15 πόντους (5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές), ενώ μάζεψε έξι ριμπάουντ. Επιπροσθέτως, είχε ένα κλέψιμο και δυο τάπες. Είχε ανάγκη να κάνει αυτή την εμφάνιση ο Μπουρούσαρος, που αποτελεί "ακρογωνιαίο λίθο" της ερυθρόλευκης "μηχανής".

Κέσελ: Πολύ καλός και ο Κέσελ, έχοντας εννέα πόντους με δυο τρίποντα στο ματς. Αγωνίστηκε για 19'53'', πήρε ένα ριμπάουντ και έκανε μια ασίστ. Βέβαια, υπέπεσε και σε τρία λάθη, όμως σημασία έχει ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό και έβγαλε ενέργεια πάνω στο παρκέ.

Πελεκάνος: Δεν έπαιξε καθόλου, επομένως δεν κρίνεται.

Μαυροκεφαλίδης: Ο σέντερ των Πειραιωτών χρησιμοποιήθηκε για 18'44'' και πέτυχε έξι πόντους (2/4 δίποντα, 2/2 βολές). Στον τομέα των ριμπάουντ βοήθησε ιδιαίτερα (έξι τον αριθμό...), ενώ είχε και δυο ασίστ (όπως και δυο λάθη). Παράλληλα έκανε και δέχτηκε μια τάπα. Όχι τίποτα το τρομερό ο Λουκάς, αλλά έβαλε το... χεράκι του σε κρίσιμες στιγμές.

Γλυνιαδάκης: Δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Έρτσεγκ: Έπαιξε πολύ (21'16''), αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Με μόλις τρεις πόντους από ένα εύστοχο τρίποντο, ήταν... ρηχός στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ. Επιπροσθέτως, είχε ένα μπλοκ και μια ασίστ. Μπορεί και καλύτερα ο Σέρβος, που τον εμπιστεύτηκε αρκετά ο προπονητής του στο παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Τεόντοσιτς: Έκανε τα τρελά του σε κάποιες στιγμές, αλλά το απρόβλεπτο τον κάνει και επικίνδυνο. Έπαιξε 25'45'' κόντρα στη Ρόμα και είχε 16 πόντους (2/3 δίποντα, 3/10 τρίποντα και 3/βολές), ενώ είχε και τέσσερα ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, ένα κλέψιμο και τρία λάθη. Αν δεν βαρούσε και τόσα τρίποντα, θα μιλούσαμε για σούπερ απόδοση, αν και πάλι ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού.

Χαλπερίν: Θετικότατος ο Ισραηλινός, ολοένα και κερδίζει πόντους. Ναι μεν έβαλε μόλις δυο πόντους σε 17'03'', αλλά πήρε τρία ριμπάουντ, μοίρασε τέσσερις ασίστ και έκανε δυο κλεψίματα (μαζί και δυο λάθη). Καλός ο Γιοτάμ, σίγουρα ικανοποιεί και τον προπονητή του, που του δίνει περισσότερο χρόνο πλέον.

Γκόρντον: Έπαιξε για 18'55'' και είχε τέσσερις πόντους, δυο κλεψίματα και ένα λάθος. Πάντα με πάθος στην άμυνα, προσπάθησε να τρέξει όποτε βρήκε ανοιχτό γήπεδο, φιλότιμος ακόμα τις φορές που δεν είναι σε καλή βραδιά. Πολυεργαλείο ο Αμερικανός, που θα πρέπει να βελτιώσει όμως το επιθετικό του κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου