ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τζορτζεβιτς: "O Bαλβέρδε εγγυητής για τον τίτλο"

Τζορτζεβιτς: "O Bαλβέρδε εγγυητής για τον τίτλο"

Τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
Η παλιά μεγάλη δόξα του Θρύλου εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν θα παρουσιαστούν φαινόμενα χαλάρωσης στους παίκτες μετά το +5 καθώς με τον Βάσκο στον πάγκο υπάρχει σοβαρότητα.
Ο ιστορικός αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε στον εφημερίδα "Πρωταθλητής" δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αν η διαφορά θα μεγαλώσει και άλλο.


Πόσο σημαντική είναι η θέση του πρωταθλητή χειμώνα;

"Είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ καθώς βοηθάει στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό να δείχνεις με το καλημέρα την θέληση σου για τον τίτλο και μέσω της βαθμολογίας. Και στην θεωρία και στην πράξη δηλαδή".

Η διαφορά στο +5. Το σχόλιο σου;

"Όποια διαφορά και να έχεις είναι σημαντική. Πέντε βαθμοί είναι μια καλή διαφορά για τον πρώτο γύρο. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί ένα προβάδισμα μπορεί να φέρει χαλαρότητα και το έχουμε δει να συμβαίνει στο παρελθόν".

Πόσο σημαντική θεωρείς την παρουσία του Βαλβέρδε προκειμένου να μην έρθει αυτή η χαλαρότητα που είπες;

"Με τον Βαλβέρδε υπάρχει σοβαρότητα και είναι κάτι που είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω όταν συνεργαστήκαμε. Ακόμα και στα φιλικά δεν σου επιτρέπει τη χαλαρότητα. Ως εκ τούτου δε νομίζω ότι θα υπάρξει εφησυχασμός ".

Με βάση το πρόγραμμα, η διαφορά μπορεί να ανέβει και άλλο;

"Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό δρόμο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για τον τίτλο ανεξάρτητα ποια διαφορά είχε ή δεν είχε.
Προσωπικά θεωρώ ότι θα μεγαλώσει η διαφορά, αν και έχει περίεργο θα έλεγα πρόγραμμα. Υπό την έννοια ότι έχει τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΑΕΚ εντός, αλλά και τα άλλα δύο με Άρη και ΠΑΟΚ εκτός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου