ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Και πάλι Σάντσες

Και πάλι Σάντσες

 24/12/2010

Και πάλι Σάντσες
Τότε, το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη είχε σταματήσει με τον σοβαρό τραυματισμό του και με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν να δουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται.
Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο παίκτης επανέρχεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Κολομβιανός χαίρει της εκτίμησης των σκάουτερ της ομάδας αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Μάλιστα, ο Κοβάσεβιτς δεν αποκλείεται με τον νέο χρόνο να ταξιδέψει για τη Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Σάντσες.
Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εντύπωση που θα σχηματίσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά φυσικά και από την στάση που θα έχει η ομάδα του Κολομβιανού, η Βαλενσιέν όταν ο Ολυμπιακός θα κάνει τις πρώτες του διερευνητικές επαφές.
Πάντως, όλα τα μεταγραφικά ζητήματα για τους Πειραιώτες έχουν μεταφερθεί για τις αρχές του νέου έτους, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν μπει σε… εορταστικό κλίμα.
Η συνεργασία μεταξύ των σκάουτερ, Ανδρέα Νινιάδη, Δημήτρη Μπαρμπαλιά και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχιστεί για να βρεθούν οι στόχοι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου